Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

TestoHaylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,275
13,595
113
Çüktür çekmeseydin boş beleş adamlarla iş tutacağına kankanın yanında olaydın keşke salçaman ne kadar lazımsa anında sendeydi şuanda tron eth iban kapıda ödeme hiç fark etmez haha 😅😅
Sende haklısın ama biz kalbimizi bozmayalım gidenlerin yerine yenileri her türlü geliyor.🤣

sseyhan

taş kırılır, tunç erir ama türklük ebedidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,321
1,570
113

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,516
20,538
113
Sende haklısın ama biz kalbimizi bozmayalım gidenlerin yerine yenileri her türlü geliyor.🤣
Yaptığın ayıptı bana 2,5 muhabbetini o ismi lazım değil piknik tüpünün olayına karıştırdın sanki ben sana çökmüşüm gibi oldu.. aksine sen beni iplemedin cevap yazmadın sonradan kokusu çıktı bir kaç sevdiğim dosta 5 lira ortaklı kupon yaptırmışsın baştan desen zaten bol şans diler çekilirdim kenara neyse gerek yok tatsızlığa viskimi yudumluyorum yanında redbull bebeğim 🙏

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,275
13,595
113

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,275
13,595
113
Yaptığın ayıptı bana 2,5 muhabbetini o ismi lazım değil piknik tüpünün olayına karıştırdın sanki ben sana çökmüşüm gibi oldu.. aksine sen beni iplemedin cevap yazmadın sonradan kokusu çıktı bir kaç sevdiğim dosta 5 lira ortaklı kupon yaptırmışsın baştan desen zaten bol şans diler çekilirdim kenara neyse gerek yok tatsızlığa viskimi yudumluyorum yanında redbull bebeğim 🙏
Belli kafan güzel olmasa bana bunları yazamazsın millet abi deyip geçinemiyor benimle hahaha yarasın kanka

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,516
20,538
113
Belli kafan güzel olmasa bana bunları yazamazsın millet abi deyip geçinemiyor benimle hahaha yarasın kanka
Kafam güzel değil ama inan şu forumda para alışverişi yaparken en çok mutlu olduğum insan sensin öyle bir şey yaşamamız hoş olmadı, ve senden ilk onu istediğimde zaten param vardı amq sadece denedim 4 gün cevap yazmadın canın sağolsun 😍👋

sseyhan

taş kırılır, tunç erir ama türklük ebedidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,321
1,570
113
Kankam Instagram yok la dumenden her Instagramdan birşey attığında gülücük atıyorum ama itiraf etmem lazım sosyal medya kullanmıyorum 🤣
Oflu hoca .
Para mutluluk getirir mi diyor .
Karşıda ki de getirir mi a..... Kod diyo 😁😁😁

Daha sana Instagram yok. Benimde yok Instagram fake profil video izliyorum

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,275
13,595
113
Kafam güzel değil ama inan şu forumda para alışverişi yaparken en çok mutlu olduğum insan sensin öyle bir şey yaşamamız hoş olmadı, ve senden ilk onu istediğimde zaten param vardı amq sadece denedim 4 gün cevap yazmadın canın sağolsun 😍👋
Niye deniyorsun paran varsa sallasana ordan ben denek miyim oradan bakınca fare gibimi görünüyorum yapmayın böyle şeyler para olunca atın öyle yazın ben anında cevap veririm 🤣🤣

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,516
20,538
113
Niye deniyorsun paran varsa sallasana ordan ben denek miyim oradan bakınca fare gibimi görünüyorum yapmayın böyle şeyler para olunca atın öyle yazın ben anında cevap veririm 🤣🤣
Oğlum 500 attık 3 saat sonra bi dost 500 salladı kodları çektik 5k yapıp padişaha attık 60k çekim yaptık diye paylaşım yaptın bir zahmet çökmeye hakkım olsun la ? He desende gerek yok diyecektim zaten cevap bile vermedin sonra bana salladın sağda solda bilmiyorum sanki 😅😅

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,275
13,595
113
Oğlum 500 attık 3 saat sonra bi dost 500 salladı kodları çektik 5k yapıp padişaha attık 60k çekim yaptık diye paylaşım yaptın bir zahmet çökmeye hakkım olsun la ? He desende gerek yok diyecektim zaten cevap bile vermedin sonra bana salladın sağda solda bilmiyorum sanki 😅😅
Sen bugün git yarın gel bebeğim İnan ki kafam çatlıyor ayyaş muhabbeti kaldıramam 🤣 ha bende içsem sabaha kadar kaynatırdık git başkasına sar yürü