- 54,698
- 30,460
- 113
Ben en son başkana isim rengini değiştircektim dedim kırmızı yapar mısın reis diye onu sdece biz kullanıtıruz diyip mor yapıştırmış mosmor olup çıktııkBen garibim diye benden almadı sağolsun 🤣
Ben en son başkana isim rengini değiştircektim dedim kırmızı yapar mısın reis diye onu sdece biz kullanıtıruz diyip mor yapıştırmış mosmor olup çıktııkBen garibim diye benden almadı sağolsun 🤣
Yazıcam bakalım inş benden de istemez 1 lira at formalite dese onu da atamam 🤣Ben garibim diye benden almadı sağolsun 🤣
Bugün herşey tersine gidiyor bot kurdum o bile alamadıUlam bi tane bile jojo kodu alamadık bugün
karşı karşıya kaçırdı talisca2 gol talisca MS 2-1![]()
ne desek tersi olurmu yakarşı karşıya kaçırdı talisca![]()
Moru genelde bayan üyelere veriyorlar yada şey üyelere 🤣🤣🤣Ben en son başkana isim rengini değiştircektim dedim kırmızı yapar mısın reis diye onu sdece biz kullanıtıruz diyip mor yapıştırmış mosmor olup çıktıık
Söyle ben atarım senin yerine trx olarak 😀Yazıcam bakalım inş benden de istemez 1 lira at formalite dese onu da atamam 🤣
Ben de mor istemedim aslında siyah kalması iyiydi o ara başkan yoğundu yapıştırıp geçti bida değiştirmedide hak 1 heraldeMoru genelde bayan üyelere veriyorlar yada şey üyelere 🤣🤣🤣
Anladım anladım boşver ,kendini açıklama gereği duyma olur böyle şeyler sonuçta herkesin kendi seçimi saygı duyarım 🤣🤣Ben de mor istemedim aslında siyah kalması iyiydi o ara başkan yoğundu yapıştırıp geçti bida değiştirmedide hak 1 heralde
Aslında pembe olsaydı daha iyiydi mor böyle değişikAnladım anladım boşver ,kendini açıklama gereği duyma olur böyle şeyler sonuçta herkesin kendi seçimi saygı duyarım 🤣🤣
BxbsbxbsAslında pembe olsaydı daha iyiydi mor böyle değişik
KoooooollllKaçann golleri ben oynasam atardım
D ii Mİptal olacak
çok kaçırıyor aston 2 3 daha atması lazımKaçann golleri ben oynasam atardım