Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,956
11,990
113
İyi bilirim çok iyi bilirim. Bi ara tahir 100 lira atmıştı koddan kazancı çekeyim diye onu katlayarak 20k yapmıştım. O zamandan beri tık yok 🤣
Ama sitelerde eski droplar ve eski kodlar yok farkındaysan eskiden daha çok her sitede kod dönerdi 500 yap çek 400 yap çek falan şimdi boku çıktı

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,457
9,800
113
Ama sitelerde eski droplar ve eski kodlar yok farkındaysan eskiden daha çok her sitede kod dönerdi 500 yap çek 400 yap çek falan şimdi boku çıktı
Öyle ya her gün 250 yap çek kodu atardı soho günde 4 5 defa. Ordan yolumu bulurdum. Daha atmıyolar mesela. Jojo mat kod atıyo da çekim yapmak imkansız. Şans bi yerde dönecek diye bekliyoruz bakalım

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,956
11,990
113
Öyle ya her gün 250 yap çek kodu atardı soho günde 4 5 defa. Ordan yolumu bulurdum. Daha atmıyolar mesela. Jojo mat kod atıyo da çekim yapmak imkansız. Şans bi yerde dönecek diye bekliyoruz bakalım
evet bak iyi hatırlıyon böyle ekran başında boşa mesai olmazdı hiç kazanmasan kodlardan günde 1-2k en kötü indiriyordu insan kod kovalayarak şu an sıkıntı

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,707
5,035
113
İlk 11 lere baktım da bu kadro ile
Fenerbahçe nin kazanma ihtimali 0 gibi
Aston Villa 3 gol atar