- 9,956
- 11,990
- 113
Kanka sen iste multi olmasanda söverim sana dostuz biz kırmam seniKanka sadece JoJo da bı 2. Hesabım var oda ana hesap nb diye ben bu kategoriye girmiyorum galiba
Kanka sen iste multi olmasanda söverim sana dostuz biz kırmam seniKanka sadece JoJo da bı 2. Hesabım var oda ana hesap nb diye ben bu kategoriye girmiyorum galiba
Bu yüzden seviyorum seniKanka sen iste multi olmasanda söverim sana dostuz biz kırmam seni
ahmedim küsüratla gidiyom sweet 1000 çeviriyom oyuna alırsa 2-4 tl den 1000x düşer belki diye kod aldıgımda gkdsfgfd40 özel oran açmış ona bastım gelecekse gelsin napayım
100 150 ödesin de kupon yapak belki katlar 1k çekeriz dedim. Derdim max değil kiahmetçan napcan 20 sweetle ülke ekonomisine yön mü vercen o şans sugar rush gateste falan oyuna alıp max verirse denk geliyor 3-5 yılda bir
1-1 yaz geç doktor🔔 Yatırımsız 500₺ çekim sunan hediye kod aktif!
😎 KOD: BANKOSkor
Fenerbahçe - Aston Villa
Maçına skor tahmini yap
1000₺'ye ulaş, havale yöntemleriyle 500₺ direkt çek
Bankobet
www.get-link.co
sen de haklısın olm nereye kadar biz koddan 100-150 ile arşa yükselmeye çalışcaz düşündükçe delleniyorum100 150 ödesin de kupon yapak belki katlar 1k çekeriz dedim. Derdim max değil ki
Ula 2 1 girdim 800 veriyo tutarsa sıfırlar bunu şimdi 1000 olmadı diye🔔 Yatırımsız 500₺ çekim sunan hediye kod aktif!
😎 KOD: BANKOSkor
Fenerbahçe - Aston Villa
Maçına skor tahmini yap
1000₺'ye ulaş, havale yöntemleriyle 500₺ direkt çek
Bankobet
www.get-link.co
Max win yıllardır alamıyorum. En son bets10da 1 bete 15k almıştım 2.5 sene oldusen de haklısın olm nereye kadar biz koddan 100-150 ile arşa yükselmeye çalışcaz düşündükçe delleniyorum
Koyduk hazır mısınUla 2 1 girdim 800 veriyo tutarsa sıfırlar bunu şimdi 1000 olmadı diye
950 de bana veriyodu kazancı katlayabiliyonUla 2 1 girdim 800 veriyo tutarsa sıfırlar bunu şimdi 1000 olmadı diye
Kardeşim artık bi gün de iban at joker aldıracam yaz yaKoyduk hazır mısın
Kripto çalışıyoruzKardeşim artık bi gün de iban at joker aldıracam yaz ya
Trx hesap adresi de atarım mesele o değil 🤣Kripto çalışıyoruz
Kupon