- 9,972
- 12,010
- 113
Tabi efendim 24.99 a yanına çıtır peynir topları ekliyorumAston ilk yari kazanır gol yemeden en iyi secenek
Tabi efendim 24.99 a yanına çıtır peynir topları ekliyorumAston ilk yari kazanır gol yemeden en iyi secenek
Ez aldimMat koda odaklanın her an gelebilir
Bana mantıklı geldi sndjsjd maçı izlemek için bahanem oldu en azindanTabi efendim 24.99 a yanına çıtır peynir topları ekliyorum
Daha alt oynamıyorum krdsm153 alt dediğin maçta 180 sayı çıktı hala tahmin veriyon ya
Tebrikler
Doktor biz alamadık sen 1000 al frebet al jokerden 😁Mat alındı
OlmadıSpamladım 2dk sonunda anca verdi
Bu sitede sweet hiç ödemiyor. 30 verdiDoktor biz alamadık sen 1000 al frebet al jokerden 😁
Ben tek hesabı zor idare ediyorum milletteİnatla vermiyor şimdi küfür edicem nerede multi kullanan varsa
30 ödedi sövecem artık yaDüzgün bişe ödese de 2 maça basıp çeksek ya 20 30 ödeyip duruyor
multicilerdede suç yok siteler gavat 1 lira yatırmadan multiciler sırtlarından zengin oldu yatırımı kestim jojo ve matbete sadece holigandayım hak etmiyo o adilerBen tek hesabı zor idare ediyorum millette
8 10 hesap var xxsfd
Kanka sadece JoJo da bı 2. Hesabım var oda ana hesap nb diye ben bu kategoriye girmiyorum galibaİnatla vermiyor şimdi küfür edicem nerede multi kullanan varsa
ahmetçan napcan 20 sweetle ülke ekonomisine yön mü vercen o şans sugar rush gateste falan oyuna alıp max verirse denk geliyor 3-5 yılda bir30 ödedi sövecem artık ya