- 13,195
- 13,465
- 113
İddaası batsın dünde 8 bin ona gitti akşama egt yapacam 😄Kiralık roket dedi biz fakiriz joker alabiliriz 😁
İddaası batsın dünde 8 bin ona gitti akşama egt yapacam 😄Kiralık roket dedi biz fakiriz joker alabiliriz 😁
Roket şuan içimde 😄İyi roket alabliriz
Sen akşam bültene joker al maçları atarız sana burdan 😁İddaası batsın dünde 8 bin ona gitti akşama egt yapacam 😄
Kelime bile yetmemiş kazanamadığımız şurdan bile belli elimiz bile gitmiyor peyAramızda kalsın kazanıyoru
Jokerbet dolandırıcı bakiye siliyor güvenemem ama enjoybette deneyebiliriz 😄Sen akşam bültene joker al maçları atarız sana burdan 😁
Frebet varsa al sen maclari ayarlarız oran şartını gönder yeter 😁 @Northe zaten FB var dicek sanaJokerbet dolandırıcı bakiye siliyor güvenemem ama enjoybette deneyebiliriz 😄
Joker sağlamdı en son onlarda mı bozulmuşJokerbet dolandırıcı bakiye siliyor güvenemem ama enjoybette deneyebiliriz 😄
Yok ödüyordu haylani carpmistir belkiJoker sağlamdı en son onlarda mı bozulmuş
Geçen onları ben dolandırdim hemde 1e1 frebetleJokerbet dolandırıcı bakiye siliyor güvenemem ama enjoybette deneyebiliriz 😄
Yok 3 kere yatırım yaptım 3 kere çekim yaptım ama bana güven vermedi slot oynanmaz ben 50+ bakiye ödeyeceğini zannetmiyorum 3-5-10 öderYok ödüyordu haylani carpmistir belki
Beline kuvvet yiğidim 😄Geçen onları ben dolandırdim hemde 1e1 frebetle
Zaten 10 kazanç 1-1 de fazlasında gözümüz yok şuan 😁Yok 3 kere yatırım yaptım 3 kere çekim yaptım ama bana güven vermedi slot oynanmaz ben 50+ bakiye ödeyeceğini zannetmiyorum 3-5-10 öder
Alalım yapalım hazırlayın maçları buradan yürürsek rokete gideriz o zaman yine beni gaza getirdiniz 😄😄Zaten 10 kazanç 1-1 de fazlasında gözümüz yok şuan 😁
Akşam bültenine veririz acele etme ama 😁Alalım yapalım hazırlayın maçları buradan yürürsek rokete gideriz o zaman yine beni gaza getirdiniz 😄😄
Sana güvenerek yola çıkıyorum beni @Hasim5454 gibi kandırma 😄Akşam bültenine veririz acele etme ama 😁