- 9,931
- 11,970
- 113
yorumum kaldırıldı yine içimizde bir sinsi var
+9kdp olacak 55 ortalamalı bi ev alırsın100k bütçe full odak takılırsan 3 PC şeklinde sana günde en kötü 2 k para bırakır en kötüsünü diyorum aylık 60-70 binin taş olur zamanla çevre olunca sermaye artınca bu para dahada katlanır
insan bi zehir kılıcı kin kılıcı bir şey der+9kdp olacak 55 ortalamalı bi ev alırsın
O ne yav nightta öyle bir item yok 🤣+9kdp olacak 55 ortalamalı bi ev alırsın
Kırmızı demir pala alıp vadide bota bırakcan çarı offfO ne yav nightta öyle bir item yok 🤣
Metin2O ne yav nightta öyle bir item yok 🤣
Ayakta boşaldı bebe 😄😄Kırmızı demir pala alıp vadide bota bırakcan çarı offf
o zamanlar yeniçeri serveri yeni açılmış ilk +8 13 becerili dolunay bende sura açtım 30 levelim karanlik küre master yaptım herkese tek atıyorum benim götümün kalkışı bi görKırmızı demir pala alıp vadide bota bırakcan çarı offf
ghfdpşolhkfdlhşfdkBen alestadaydım sarı bayrak. +9 muharebe +9 sarı ejder vardı Full +9du çar arkadaşla ortak. Ben kasıyordum o yang ep satın alıyordu çara. Sonra hesap çalındı. Bizim sınıftan şerefsizin biri çalmış.
Birisi 2 sayı diğeri 3 sayıyla zortingen oldu
evettBide 70 lvlik itemler vardı onlar neydi ya. Siyah çelikle azap kılıcıydı herhalde hatırladığım kadarıyla
SasirmadikBirisi 2 sayı diğeri 3 sayıyla zortingen oldu
nasip sağlık olsunSasirmadik
Ben bagcilardayim ya adaşımBağcılar
Ayakkabı bağcığımı Salihim ?Ben bagcilardayim ya adaşım
basıyosun fb aston maçına 100k kg var oturup rahatına bakıyosun asYİNE BATIYORUZ SELAMÜN ALEYKÜM EKSİ 10 K
Erhan iyi çocuktu fakat bir kusuru vardı insanlara çabuk güvenirdi sevdiklerine fazla sadıktıErhanı şehit mi verdik konuda şimdi