- 13,195
- 13,465
- 113
Bunu birtek senin böyle düşünüyor olman beni üzdü. Ama sen üzülme yanlız değilsin seninle birlikte metinde aynı şeyi düşünüyor 😂😂😂Olum ne istiyonuz lan Metinden şu forumda gördüğüm en delikanlı adamlar arasında ilk 3 e girer
Bunu birtek senin böyle düşünüyor olman beni üzdü. Ama sen üzülme yanlız değilsin seninle birlikte metinde aynı şeyi düşünüyor 😂😂😂Olum ne istiyonuz lan Metinden şu forumda gördüğüm en delikanlı adamlar arasında ilk 3 e girer
Tortu takarız sana rahatta kalChtin shield reb 21 hazirsa tamam
Yapma ayıptırseni özledim şapşal .s
Metin en son sizin yüzünüzden c4 takıp üstüne intihar komandosu gibi foruma koşup kendinide bizide patlatıcak az kaldı gkfdsgBunu birtek senin böyle düşünüyor olman beni üzdü. Ama sen üzülme yanlız değilsin seninle birlikte metinde aynı şeyi düşünüyor 😂😂😂
İban mı atim kripto mu ecopayz mıUyuyordun laa yazdımda
Eldenİban mı atim kripto mu ecopayz mı
kazanca değilde direkt alttaki toplam bakiyeye baktım helal et
Vazgeçtim sizinle oyun oynamam ben pot alacam diye para istersiniz gider gem kutu kırdırırsın farm yapsak item kassak Pazara kuralım desem sabah anvilde yakarsınız 😂😂😂Tortu takarız sana rahatta kal
Sabah aranizdayim peynir ekmek yeriz, delikanlısı benim buranın diyordu , 2 saatte farklı boyuta ulaştı
Öyle birşey yaparsa 2 k fişeklerim rolling bakiyesi 😂Metin en son sizin yüzünüzden c4 takıp üstüne intihar komandosu gibi foruma koşup kendinide bizide patlatıcak az kaldı gkfdsg
Evet item basmayı severimVazgeçtim sizinle oyun oynamam ben pot alacam diye para istersiniz gider gem kutu kırdırırsın farm yapsak item kassak Pazara kuralım desem sabah anvilde yakarsınız 😂😂😂
Bağcılar
Yok ben çok gem kutu kırdıralımcı değilim ama upgrade dedin mi akan sular durur dfhdVazgeçtim sizinle oyun oynamam ben pot alacam diye para istersiniz gider gem kutu kırdırırsın farm yapsak item kassak Pazara kuralım desem sabah anvilde yakarsınız 😂😂😂
Şaşırdık mı tabiki hayır kumarci adam heryerde kumarcı oradada full odak şans oyunlarına odaklanırsınız 😂Evet item basmayı severim
Adam ölsün diye başına ödülde koydunuz gfdşlkhopfdkjhfdpşlhdfklhkdfplhdfÖyle birşey yaparsa 2 k fişeklerim rolling bakiyesi 😂
Mavi kutu toplar hb çıkarırız.Şaşırdık mı tabiki hayır kumarci adam heryerde kumarcı oradada full odak şans oyunlarına odaklanırsınız 😂
Ben hala aranızdayım, paranin bozacağı son adam benim. Daha doğrusu beni bozacak paraya ulaşamadım hicSabah aranizdayim peynir ekmek yeriz, delikanlısı benim buranın diyordu , 2 saatte farklı boyuta ulaştı
Kaç para gelcem ona göreBağcılar