- 18,770
- 21,720
- 113
Boş mezar yok şu an@Barrios ıkıye bolcen mı
Boş mezar yok şu an@Barrios ıkıye bolcen mı
bi ara ağır gaddar kerim role play yapıyordu forumda o zamanlar genç yağız fakir delikanlıydı @Barrios iyi günlerdi gkfdlhgfdkahverengi degrade gözlüğü piyasaya tekrar çıkartacaklar
4 saattır yok magduruzBiz bişey düşünmeyiz kardeşim düşündğrrüüz
yine neyin yok power bank mı kayıp4 saattır yok magduruz
Boş zamanlarında emniyet müdürü oluyordu adambi ara ağır gaddar kerim role play yapıyordu forumda o zamanlar genç yağız fakir delikanlıydı @Barrios iyi günlerdi gkfdlhgfd
Salih tamam cuzdanı aldında wc terlıgımı nıye aldın ulan fayans buz gıbı basamıyorumyine neyin yok power bank mı kayıp
Otlu köy peyniri kokusuyla kendinden geçerdi şimdi mozarella olmazsa kahvaltıya oturmuyor gaddar kardeşimBoş zamanlarında emniyet müdürü oluyordu adam
Evet açlıktan karnimiza taş başladığımiz zamanlardibi ara ağır gaddar kerim role play yapıyordu forumda o zamanlar genç yağız fakir delikanlıydı @Barrios iyi günlerdi gkfdlhgfd
ne zaman bi tane daly**rak çıkıp odomon porosondo gozonoz mo var yazacak bi şaplak manyağı edeyim HGFDHFDEvet açlıktan karnimiza taş başladığımiz zamanlardi
İşe yuruyerek gıdıyordun asfaltta arabalar korna calıyo kafamı cevırmıyorum dıyordun 365 gunde neler degıstıEvet açlıktan karnimiza taş başladığımiz zamanlardi
Onun fakirlikle zenginlikle alakası yok şimdi trafiğe çıksın yine tüm trafiği keser kerim kardeşimiz gideri olan bi kardeşimizİşe yuruyerek gıdıyordun asfaltta arabalar korna calıyo kafamı cevırmıyorum dıyordun 365 gunde neler degıstı
Ay gıbı masallahOnun fakirlikle zenginlikle alakası yok şimdi trafiğe çıksın yine tüm trafiği keser kerim kardeşimiz gideri olan bi kardeşimiz
Ay gıbı masallah
😂😂😂Salih tamam cuzdanı aldında wc terlıgımı nıye aldın ulan fayans buz gıbı basamıyorum
Alttan ısıtmalıydı hani senin ev laSalih tamam cuzdanı aldında wc terlıgımı nıye aldın ulan fayans buz gıbı basamıyorum
İşe hala yürüyerek gidiyorum bu arada. İş evimin karşısiİşe yuruyerek gıdıyordun asfaltta arabalar korna calıyo kafamı cevırmıyorum dıyordun 365 gunde neler degıstı
Rezidanstaykendi oAlttan ısıtmalıydı hani senin ev la
Vip hizmet veriyordu o rezidans senin bu rezidans benim derken apartlara kadar düştü kardeşim ama delikanlı çocuk hayata karşı hep dik durduRezidanstaykendi o
Geçen hafta villaya geçecem diyordu demek ki villanın müştemelatına geçmişRezidanstaykendi o