Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,678
37,194
113
Burda kaç kez kemalin dağıtımlarını yaptım. Kemal direkt 5k atıyodu isimleri veriyodu. 2dakika bile gecikmemiştir kimsenin parası. Marley bi arkadaşın 5k parasını atmıştı bana kripto yatırım için. Olmamıştı çekip geri atmıştım. Sadece 1 kişiden borç aldım o da @tahir1603. Kendi söylesin dediğim günün ilk saati ödemiş miyim borcumu. Bi kişi hariç kimseden şikayet yok. Ama 1 aydır ortalığı velveleye verdi herif tek niyeti beni karalamak
Dost zaten seni biliyoruz adminlenlere başkana yaz adam rahat durmuyor diye ins gerekeni yaparlar

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,004
3,099
113
Bak ben senin yüzüne söylüyorum senin yaptıgın salaklık o bahsettiğin kişinin amacı sadece insanları kullanmaya calısmak ben seni çok uyardım ama sen kendini çok kullandırdın o kişi para için herşeyi yapar bahsettiğim kişi babasının abisinin kartını patlatıp habersiz para araklamış insan sanamı acıycak
herkez şeytana uyar olsun insanlık hali kimse dört dörtlük değilde insanın gücüne gidiyo öyle muamele görülmesi. o yazıyı yazıp onu engelledikten sonra vicdan yapıp 2 bin attı bi dk sonra parasını geri attım hemen, günlerdir bi liram yokken. insanlık görsün. neyse boşverin iyi biri değil o görüp gelip yazar şimdi bişeyler hiç gerek yok yazmayalım başka bişey

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,397
4,077
113
herkez şeytana uyar olsun insanlık hali kimse dört dörtlük değilde insanın gücüne gidiyo öyle muamele görülmesi. o yazıyı yazıp onu engelledikten sonra vicdan yapıp 2 bin attı bi dk sonra parasını geri attım hemen, günlerdir bi liram yokken. insanlık görsün. neyse boşverin iyi biri değil o görüp gelip yazar şimdi bişeyler hiç gerek yok yazmayalım başka bişey
Bana yazabileceği birşey yok onu burda rezil rüsva ederim günlerce benden kaç kere para istedi ona attıgım paralar belli ben ondan para almadım hiç o yüzden Bana laf söyleyemez babasının abisinin kartından para çalan adam mı bana laf söylicek

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,004
3,099
113
Bana yazabileceği birşey yok onu burda rezil rüsva ederim günlerce benden kaç kere para istedi ona attıgım paralar belli ben ondan para almadım hiç o yüzden Bana laf söyleyemez babasının abisinin kartından para çalan adam mı bana laf söylicek
boşverin orası ailesiyle allahla kendisiyle alakalı laf etmek bize düşmez haddimize değil kim nabıyosa yapsın çok takmıcam