- 5,027
- 1,337
- 113
Kabuklu muWembanyama itini vurana 1 ton fındık hediye ediyorum
Kabuklu muWembanyama itini vurana 1 ton fındık hediye ediyorum
Oglen yemegı kazanc ekranı gelsınHerkese iyi öğlenler
Fındığın güncel kilosu nedirWembanyama itini vurana 1 ton fındık hediye ediyorum
Çektim yeter. Borç azaltmak lazımOglen yemegı kazanc ekranı gelsın
Randle Garza makul paraya öldürürülürWembanyama itini vurana 1 ton fındık hediye ediyorum
260 bin lira suan orduda fındıkWembanyama itini vurana 1 ton fındık hediye ediyorum
260 tl yuzde 50 randumanFındığın güncel kilosu nedir
Goruk260 tl yuzde 50 randuman
Goruk findik samsunda olur
Nasılda bılıyo cakalsss ışkınGoruk findik samsunda olur
Zarlı kaju dışında kuruyemiş yemiyoruz yinede sağolWembanyama itini vurana 1 ton fındık hediye ediyorum

Forumdami buayın 16 sından beri hesabıma bi lira para girmedi çok büyük yokluktayım keyfimin k si yok bitiğin en dibi halindeyim. dün gece babamdan iki bin lira aldım utanatak. ben nb yim diye kaç senelik kumarcı ama şerefsiz bi arkadaştan betvakti aldım 1 e 1 frebet. 10k yapıp çektim çocuk engelledi heryerden. çocuk ne halde olduğumu biliyo ona rağmen engelledi. ya alıp gitti ya kaybetti gitti bilmiyorum. şu son 2-3 günde iki dost sandığım insanın, ellerine para geçince nasılda ilk satıcakları insanın dostu olduğuna şahit oldum. burda birbirinizle dostsanız paranızın olmadığı içindir. karşı tarafın eline para geçince asıl yüzü o zaman meydana çıkıyo. yazarken şu sol elim komple titriyo. şu forum hayatımda 5-6 kişiyle dost olduysam ve bi şekilde paramı emanet ettiysem hepsi kazık attı tek bi kişi bile yok benim gibi dopdoğru insan çıkan. KİMSEYİ şikayet etmiyorum sadece bilgilendirme mesajım. kimseye ama kimseye tamamen bağlanmayın şu kumar aleminde
Ekli dosyayı görüntüle 919313
son betvakti mevzusu telegramdaki kumarcı bi arkadaş. mütevazilik yapıp canları saolsun diyorum başka lafım yok. başka bişey yazmıycam ibret olsun diye paylaştımForumdami bu
@Losers gör gör @Metings1905 yine neler yapıyoayın 16 sından beri hesabıma bi lira para girmedi çok büyük yokluktayım keyfimin k si yok bitiğin en dibi halindeyim. dün gece babamdan iki bin lira aldım utanatak. ben nb yim diye kaç senelik kumarcı ama şerefsiz bi arkadaştan betvakti aldım 1 e 1 frebet. 10k yapıp çektim çocuk engelledi heryerden. çocuk ne halde olduğumu biliyo ona rağmen engelledi. ya alıp gitti ya kaybetti gitti bilmiyorum. şu son 2-3 günde iki dost sandığım insanın, ellerine para geçince nasılda ilk satıcakları insanın dostu olduğuna şahit oldum. burda birbirinizle dostsanız paranızın olmadığı içindir. karşı tarafın eline para geçince asıl yüzü o zaman meydana çıkıyo. yazarken şu sol elim komple titriyo. şu forum hayatımda 5-6 kişiyle dost olduysam ve bi şekilde paramı emanet ettiysem hepsi kazık attı tek bi kişi bile yok benim gibi dopdoğru insan çıkan. KİMSEYİ şikayet etmiyorum sadece bilgilendirme mesajım. kimseye ama kimseye tamamen bağlanmayın şu kumar aleminde
Ekli dosyayı görüntüle 919313
Dolandırsam @Barrios dolandırırdım 20 k attı hesaba cektı@Losers gör gör @Metings1905 yine neler yapıyo
Suan ağır kumarda olduguna eminim ama ispatlayamam@Losers gör gör @Metings1905 yine neler yapıyo
Yuzde kac islem ücreti aldibDolandırsam @Barrios dolandırırdım 20 k attı hesaba cektı
Şaşırmadım@Losers gör gör @Metings1905 yine neler yapıyo
5kYuzde kac islem ücreti aldib