- 66,358
- 32,148
- 113
2k atayimda 70 yap o zaman artistSana 70 atmamış 70k yi yapalicek sermaye atmis ta sen becerememissin puaha
2k atayimda 70 yap o zaman artistSana 70 atmamış 70k yi yapalicek sermaye atmis ta sen becerememissin puaha
Bende onu dedim Erhan 😂Yalan paralı adam da dert olmaz dost
Kanka sen hep avans alırsan tabi maaş günü çekecek maaşın kalmaz aq zırt bırt avans alıyonAvans istemeye gidiyorum akşama analiz yapıp vurmam lazım şundan kurtulsam rahatliycm canım sıkılıyor böyle mesaj attiklarinda
Neşteri iste doktor neşteriElektrikler kesik
Şarj yüzde 3
Hayat durdu
Cevrim iyidir dost alıştım artık cevrimsiz bonus almıyorum an itibariylen 30k cevrim kaldi onuda yarina insYürüyüşü bile değişti ama 3 gündür çevrim yapıyor bi orayı anlayamadım
Totemdir belki öyle kazanıyordur. Kuzu çevirme yanında beyaz şarap içiyordurYürüyüşü bile değişti ama 3 gündür çevrim yapıyor bi orayı anlayamadım
Aç ama yokuş yapma. Ben çocukken yapmıştım, gelirsem oraya götünü keserim demiştiBi aramaya başladı mı 4 kere arıyolar yok işte açmıyorum
Maaşa bloke koyarOnu bosverde maaşa bişey olur mu diğer bankalarda bloke falan
3k yi 300 yaptım la sen karşında kim var bilmiyorsun iste2k atayimda 70 yap o zaman artist
Ver icraya bişe alabiliyosan al dedimAç ama yokuş yapma. Ben çocukken yapmıştım, gelirsem oraya götünü keserim demişti
Lazım oluyor aq napiyim keyfinden mi aliyorum neyse maaş 45 oldu artık kimse tutamaz vuruyorum bundan sonraKanka sen hep avans alırsan tabi maaş günü çekecek maaşın kalmaz aq zırt bırt avans alıyon
Jojo kodu spamlıyoruz ya onun gibi düşün oda seni spamlıyorBi aramaya başladı mı 4 kere arıyolar yok işte açmıyorum
Kesmediler insAç ama yokuş yapma. Ben çocukken yapmıştım, gelirsem oraya götünü keserim demişti
Hemen koyar mi peki kusura bakma senide yorduk amaMaaşa bloke koyar
Oooo söylediğin iyi oldu tamam kardesimLazım oluyor aq napiyim keyfinden mi aliyorum neyse maaş 45 oldu artık kimse tutamaz vuruyorum bundan sonra
Adres değiştirdimKesmediler ins
Yav 3.5k borç ödeyecem diye girdim borç 8.5 olmuş. Düşürün 3.5 a ödeyim dedim düşürmüyorlar 🤣Jojo kodu spamlıyoruz ya onun gibi düşün oda seni spamlıyor
Bonusunuz eklendi yazısını görene kadar devam edecek üzgünüm ahmet’im