Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
119,101
88,840
113
bidaha burdan hiçkimseyle dostluk kurup arkadaşlığına inanmıycam burdan kimseye güvenmeyin bi insanın üç kuruş parayı bulunca nasıl ortada bırakıcağına bikez daha şahit oldum şu kumar ortamında kimseye güvenmeyin herkez kendsinden baska birini bile düşünmüyo. dostluğuna insanlığına güvendiğim herkeze yazıklar olsun
Para alışverişi yasak forum kurallarına uyarsan sevinirim..

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
119,101
88,840
113

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
3,097
113
Para alışverişi yasak forum kurallarına uyarsan sevinirim..
yok öyle değil ya kalbim çok kırık. olan paramdan "fazlasını" bölüştüğüm insan şimdi cevap bile vermiyo düzgün insan kalmadı 3-4 gün önce 15-20 bin kazandı o günden beri insan yerine koyup tek mesaj bile atmıyo ondan önce her yazdıgıma anında cevap verirdi 50 mesaj attım 3 maymunu oynuyo. yazıklar olsun biraz para görünce değişenlere. konuyu kirlettim kbakmayın sinirlerim bozuk iyi günler

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
119,101
88,840
113
yok öyle değil ya kalbim çok kırık. olan paramdan "fazlasını" bölüştüğüm insan şimdi cevap bile vermiyo düzgün insan kalmadı 3-4 gün önce 15-20 bin kazandı o günden beri insan yerine koyup tek mesaj bile atmıyo ondan önce her yazdıgıma anında cevap verirdi 50 mesaj attım 3 maymunu oynuyo. yazıklar olsun biraz para görünce değişenlere. konuyu kirlettim kbakmayın sinirlerim bozuk iyi günler
İyi forumlar reis 🧐

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,694
3,286
113
Bu devirde babana güvenmicem tabiri varken dostluklara inanmak sacma zaten bu forumda 3 5 saglam adam var gerisi tras köpüğü maalsef
Lavuğun tekine 1 hafta sonra almak kaydıyla borç vermiştim. 2-3 ay sonra zar zor alabildim. Sürekli sıkıştırmamdan dolayı sonunda verdi. Verirken de seni de tanımış olduk dedi

İnsanlarda utanmak bir yana dursun dil de bi karış

tnhnbk71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
701
442
63
Şu foruma para arayışında değil de dostlarla sohbet için gireceğimiz günler de mi olacaktı... Allahım insanın düzenli bir hayata sahip olması ne kadar güzel. (!)