- 24,705
- 25,560
- 113
Tek gezdiği yetmezmiş gibi birde tek yiyorBu tek ali gibi tek mi geziyor ali
Tek gezdiği yetmezmiş gibi birde tek yiyorBu tek ali gibi tek mi geziyor ali
Peki forumda vurgunda yaptımı 3-5 kişiyi çarpıpTek gezdiği yetmezmiş gibi birde tek yiyor
Bu konuda herşey konuşuluyor sadece losers konuşulmuyor acayiptalisca53 / Turnayı Vurduk Sonunda Uzun Bir Aradan Sonra
Kazanmissin iyi bariLütfen beni kutlayın. Son sigara parası 780 tl yi yatırdımEkli dosyayı görüntüle 918670Ekli dosyayı görüntüle 918671
Kutlarım seni. Bol ŞanslarLütfen beni kutlayın. Son sigara parası 780 tl yi yatırdımEkli dosyayı görüntüle 918670Ekli dosyayı görüntüle 918671
Fiftyi fifti ise kutlarım yoksa yazıklar olsun derim bizde burda adama moral vermeye çalışıyoruz awLütfen beni kutlayın. Son sigara parası 780 tl yi yatırdımEkli dosyayı görüntüle 918670Ekli dosyayı görüntüle 918671
Nerden biliyorsun bunuPeki forumda vurgunda yaptımı 3-5 kişiyi çarpıp
Adam alttan alttan gitmiş katlasin dokunma AtamFiftyi fifti ise kutlarım yoksa yazıklar olsun derim bizde burda adama moral vermeye çalışıyoruz aw
Katlamssın çeksin artıkAdam alttan alttan gitmiş katlasin dokunma Atam
Sadece ölüler bilir tekialakalaöaalNerden biliyorsun bunu
Bu oyun ne atamKatlamssın çeksin artık
Tebrikler Kerim reisLütfen beni kutlayın. Son sigara parası 780 tl yi yatırdımEkli dosyayı görüntüle 918670Ekli dosyayı görüntüle 918671
Unutma kuponlarin ve çekimlerin varken reşatım kralım gaddarım vs diyenin çok olur ama paran yokken yanında erhan olur Mrlbra olur he birde egehandro olur
Football diceBu oyun ne atam
Puajajaj![]()
Anlık şapşap
Doktora sözüm var ona joker aldırırım. Gün içinde biraz yükseltirsem sanada roket aldırırm. Daha passion siradaFiftyi fifti ise kutlarım yoksa yazıklar olsun derim bizde burda adama moral vermeye çalışıyoruz aw
@BarriosKatlamssın çeksin artık
Yine 2. Sıraya geçtik 😅Doktora sözüm var ona joker aldırırım. Gün içinde biraz yükseltirsem sanada roket aldırırm. Daha passion sirada
Yani ne oluyor bunda onu sordumFootball dice