- 4,776
- 1,148
- 113
Yakınım Atam. Arada geliyorum.Şuan talas kocasinan melikgazi aynı aşırı gelişti 15 yıl önceki haline göre
Yakınım Atam. Arada geliyorum.Şuan talas kocasinan melikgazi aynı aşırı gelişti 15 yıl önceki haline göre
Güzel şehir Kayseri ben orda yaşamıyorum amaYakınım Atam. Arada geliyorum.
Benim hesabı @haylan06 ödesin melemen yiyecem. Çayı da demlik alırım yalnızUYUMADIK
Yirlisine denk gelmezsen güzel yer😁.Güzel şehir Kayseri ben orda yaşamıyorum ama
Para varken ne olur ne olmaz diye eve 10k nakit indirmiştim, dün akşam hanım bulmuş, kendisi için indirdiğimi düşünüyor. Tutturdu çeyrek yapacam kendime diye. Nasıl bir dümen buluyımda geri alayım onu düşünüyorum şu an@Barrios Zara düştün mi
Benim hesabı @haylan06 ödesin melemen yiyecem. Çayı da demlik alırım yalnız
Bırak yaptırsın kanka biz parayı buluruz bir şekilde boşver dümeniPara varken ne olur ne olmaz diye eve 10k nakit indirmiştim, dün akşam hanım bulmuş, kendisi için indirdiğimi düşünüyor. Tutturdu çeyrek yapacam kendime diye. Nasıl bir dümen buluyımda geri alayım onu düşünüyorum şu an
Çay ikramBenim hesabı @haylan06 ödesin melemen yiyecem. Çayı da demlik alırım yalnız
Talas savaşından bahsediyorsun sandım atamŞuan talas kocasinan melikgazi aynı aşırı gelişti 15 yıl önceki haline göre
İlçe talasTalas savaşından bahsediyorsun sandım atam
Sen bulursun da ben bulamam kardeşimBırak yaptırsın kanka biz parayı buluruz bir şekilde boşver dümeni
Ben şimdi sana watsap dan yazıyorum sana verdiğim 10k yı akşam bana getirir misin ihtiyacım var diyorumPara varken ne olur ne olmaz diye eve 10k nakit indirmiştim, dün akşam hanım bulmuş, kendisi için indirdiğimi düşünüyor. Tutturdu çeyrek yapacam kendime diye. Nasıl bir dümen buluyımda geri alayım onu düşünüyorum şu an
Ben bulursam sende buldun demektir zaten unutmussunSen bulursun da ben bulamam kardeşim
GünaydınHerkese Hayırlı Sabahlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Böyle yazdığında çok mutlu oluyorumBen bulursam sende buldun demektir zaten unutmussun
Haftaya vade doluyor sabredin alma bence evdekinide az çok Sözümü değer veriyosanSen bulursun da ben bulamam kardeşim
Kahvaltı yaptıktan sonra benceJojo ne zaman atar