- 8,084
- 11,158
- 113
Günaydın cümleten dostlar
Hacılarlidir şimdiBende Kayseriliyim ama bana versen daha iyiydi
GünaydınGünaydın cümleten dostlar
Günaydın tabi gün aydıysaGünaydın cümleten dostlar
Komşu Joe yazdı bana seni çekiştiriyoruz çabuk gel diyeNe KULAK varmış komşu
Öğle yemeği için şarapta marine edilmiş kobe eti yanında da havyar salatası yiyecektimTutsaydı çemenli pastırma mı yiyecektik ustam
Yok mu şöyle 200k çekim paylaş görseliBen parayı çok sevseydim kumar oynamazdım gaddar kerim![]()
Dümeni neden kimseye salmadığın belli gene dümendesinKomşu Joe yazdı bana seni çekiştiriyoruz çabuk gel diye![]()
TalasHacılarlidir şimdi
Son çekimim oydu komşu maşallah çok sevenim var o günden sonra 200 ytl 201 ytl olmadıYok mu şöyle 200k çekim paylaş görseli
GünaydınGünaydın cümleten dostlar
Yok mu savaş filan atam
2008-2012 Arası yaşadım üni okurken. Medeniyet olarak en gelişmiş ilçe Kayseri de
erhanın ahını aldın iki yakan bi araya gelmez artık komşuSon çekimim oydu komşu maşallah çok sevenim var o günden sonra 200 ytl 201 ytl olmadı
Siz yaşayacaksınız ölmek yok ölmek için yanlış zaman siz yaşayacaksınız ki biz ölelimYok mu savaş filan atam
Yalvarırım Ölmeyi emret artık bize
Ben erhanın ahını aldım da erhan kimin ahını aldıerhanın ahını aldın iki yakan bi araya gelmez artık komşu
UYUMADIKNiye herkes aktif lan kahvaltı mi yapicaz, erhanim masa 6'ya bir serpme ver. Resatima süt de getir sever o @Erhan2121
Şuan talas kocasinan melikgazi aynı aşırı gelişti 15 yıl önceki haline göre2008-2012 Arası yaşadım üni okurken. Medeniyet olarak en gelişmiş ilçe Kayseri de