- 18,591
- 21,277
- 113
Allah islah etsin, kuru soğan yiyelim daha iyi (soğan yok)Bundan sonra böyle sana 2 katı babam gelse 5 katından aşağı vermem 😂
Allah islah etsin, kuru soğan yiyelim daha iyi (soğan yok)Bundan sonra böyle sana 2 katı babam gelse 5 katından aşağı vermem 😂
Yapma daha GENÇSİNKARIŞIRIM
Adımı unuturum alacağımı unutmam. Wasil halt etmiş benim yanımdaBana 2.5 ay sonra ödeme şartıyla borç verir misin? 2.5 aya unutursun inşallah
Hadi bizi boşver biz zaten körüzde kendine yazık değil mi ister istemez yazarken okumak zorunda kalıyorsun 😂Allah islah etsin, kuru soğan yiyelim daha iyi (soğan yok)
Hahhah yine konu benmiyimAdımı unuturum alacağımı unutmam. Wasil halt etmiş benim yanımda
Soruma cevap ver kardeşim bu sorınun cevabı bu değil şöyle diycenAdımı unuturum alacağımı unutmam. Wasil halt etmiş benim yanımda
Deccal misin kardeşim sabah sabah ne işin var burdaHahhah yine konu benmiyim![]()
Valla dün akşam son paramı kayseri yediSoruma cevap ver kardeşim bu sorınun cevabı bu değil şöyle diycen
İban at veririm kuruşuma kadar
Dipnot bu hafta yatırım yapacak daha iyi bir yatırım aracı bulamazsın
Ansızın kulağım çınladı burda buldum kendimiDeccal misin kardeşim sabah sabah ne işin var burda
Bende Kayseriliyim ama bana versen daha iyiydiValla dün akşam son paramı kayseri yedi
@haylan06 nın teklifi kabıl et faizi bana yıkValla dün akşam son paramı kayseri yedi
Tutsaydı çemenli pastırma mı yiyecektik ustamValla dün akşam son paramı kayseri yedi
Anlat da dinlesin kardeşlerin parayı ne kadar sevdiğiniAnsızın kulağım çınladı burda buldum kendimi![]()
Laaa sen neden bana çıkış yolu bırakmıyorsun en iyisi isim değiştirmek zaitzew yapıcamGene konuda ne tat ne tuz kaldı wasil giriş yaptı heralde konuya yada apo
Ne KULAK varmış komşuAnsızın kulağım çınladı burda buldum kendimi![]()
Gusül bile iğne deliği bırakılmadan alınıyor öyle düşün 🙃Laaa sen neden bana çıkış yolu bırakmıyorsun en iyisi isim değiştirmek zaitzew yapıcam![]()
Ben parayı çok sevseydim kumar oynamazdım gaddar kerimAnlat da dinlesin kardeşlerin parayı ne kadar sevdiğini