- 18,583
- 21,260
- 113
Koğuş kalk
Burdayım ben 😂Evet beyler reşat ve erhan dan sonra haylanıda zengin ederek konudan emekli ettik sırada kim olmak ister
Etiket atamdım nasıl gördünBurdayım ben 😂
Atam bizde isteriz ama eksiklikler var o olmadan olmuyor bil bakalim nedirEvet beyler reşat ve erhan dan sonra haylanıda zengin ederek konudan emekli ettik sırada kim olmak ister
PARAAtam bizde isteriz ama eksiklikler var o olmadan olmuyor bil bakalim nedir
Malesef doğru cevap
Ben zengin değilim. Halkın bağrından kopmuş, borcu olan bir vatandaşımEvet beyler reşat ve erhan dan sonra haylanıda zengin ederek konudan emekli ettik sırada kim olmak ister
@Resat01 e dedim ben yoksa seni biliyorum ciğerimBen zengin değilim. Halkın bağrından kopmuş, borcu olan bir vatandaşım
Bizde Forum 2 sekmeye ayrılır birisi losers sabit diğeri tüm Forum konuları 😂Etiket atamdım nasıl gördün
@Resatadar16 bu da var. Bu da zengin@Resat01 e dedim ben yoksa seni biliyorum ciğerim
Puajahahahaj reşatların kaderi bir mi@Resatadar16 bu da var. Bu da zengin
İ love youBizde Forum 2 sekmeye ayrılır birisi losers sabit diğeri tüm Forum konuları 😂
Asıl zengin @sapsap10@Resatadar16 bu da var. Bu da zengin
@resatisko zuhahaha 😂😂@Resatadar16 bu da var. Bu da zengin
@haylan06 kıymetini bil genelde zenginleri sevmiyorum gibi soğuk yaparım millet para için seviyor demesin diye puajahahahaj seni ayrı tuttum puahahaİ love you
Bu bizim barriosun eski hesabı reşatişko şakakans@resatisko zuhahaha 😂😂