- 2,117
- 2,423
- 113
100k borç mu cidden borçcuk100k param olsa tekte kuveyt türk bankasına yatırır borcumu öderdim
100k borç mu cidden borçcuk100k param olsa tekte kuveyt türk bankasına yatırır borcumu öderdim
Clarkson dan 1 triple bekliyorum uyuyamamUYUMAYIN
Çek bi 100k da ödeyek100k borç mu cidden borçcuk
Wemby attı mı 2 taneClarkson dan 1 triple bekliyorum uyuyamam
odak nba şuanÇek bi 100k da ödeyek
Kumardan beklentin ile alakalı biraz ya ev almak araba almak gibi hayali olan insanın yapacağı şey büyük paraların derdi büyük olur her zaman ufak takılmak en iyisi benim bir arkadaşım vardı bundan 4 sene önce 600 k para kazanmıs daha sonra anlatmıştı bana paranın para oldugu zamanlar bir anda diyor dengem şaştı milyon yapmak istedim diyor sabahına bi baktım sıfır oldu hesap diyor sonra o psikoloji ile 1 milyon borç yaptı 1 sene içerisinde babası evini sattı falan filan kazandığını cekecen harcayacan Eger farklı hayallere girersen sonu gerçekten çok kötü olurTekte max 50 yatırdım sanırım
Çok attıWemby attı mı 2 tane
erhan ona kalmıstı
sabah reşat ustayı bol bol alıntılar o zaman eyvahÇok attı
Algın açık olacak kendini kaptırırsan mahvolursun. Herkesin küçük büyük miktarlarda başına gelmiştir bu olaylarKumardan beklentin ile alakalı biraz ya ev almak araba almak gibi hayali olan insanın yapacağı şey büyük paraların derdi büyük olur her zaman ufak takılmak en iyisi benim bir arkadaşım vardı bundan 4 sene önce 600 k para kazanmıs daha sonra anlatmıştı bana paranın para oldugu zamanlar bir anda diyor dengem şaştı milyon yapmak istedim diyor sabahına bi baktım sıfır oldu hesap diyor sonra o psikoloji ile 1 milyon borç yaptı 1 sene içerisinde babası evini sattı falan filan kazandığını cekecen harcayacan Eger farklı hayallere girersen sonu gerçekten çok kötü olur
Benim öyle zaten şu anodak nba şuan
19 tane kuponum var diyodusabah reşat ustayı bol bol alıntılar o zaman eyvah
kadrolar netleşsin hele jokeri gömelimBenim öyle zaten şu an
Joker mi aldın afiyet olsunkadrolar netleşsin hele jokeri gömelim
5 attıWemby attı mı 2 tane
erhan ona kalmıstı
çekmek gerek (parayı)Joker mi aldın afiyet olsun
Çekeriz maçlar güzelçekmek gerek (parayı)
brunson sıçıyoÇekeriz maçlar güzel