- 306
- 159
- 43
arkadaşlar spinco 2 gündür 50k çekimi ödeemiyor bunların sponsor oldugu forum felan varmı yardımcı olurmusunuz
Aç şikayet konusu sponsor olduğu yer yok temsilci no falan veren olur çözersin belki geçmiş olsun ağamarkadaşlar spinco 2 gündür 50k çekimi ödeemiyor bunların sponsor oldugu forum felan varmı yardımcı olurmusunuz
30k bakiyeyi 100 yaptım max 50 çekiliyor tek seferde 50 çektim ödendi kalan 50yi çektim 2.5gün olacak işlemde diyorlar sürekli bilmiyorum aktif oynadıgım bi site 50binin üstüne yatmaz gibi şikayet açıpda olayı büyütmek istemiyorumAç şikayet konusu sponsor olduğu yer yok temsilci no falan veren olur çözersin belki geçmiş olsun ağam
Öylede iyi inceleme risk birimi ayağına yatmadilarsa gelir30k bakiyeyi 100 yaptım max 50 çekiliyor tek seferde 50 çektim ödendi kalan 50yi çektim 2.5gün olacak işlemde diyorlar sürekli bilmiyorum aktif oynadıgım bi site 50binin üstüne yatmaz gibi şikayet açıpda olayı büyütmek istemiyorum
Sabah ezanıİdam ne zaman gelir
Erkenmiş Atatürk dost. Öğle olsa olmaz mı vedalaşırdık insanlarla diyeceğimde kimse de kalmadı kiSabah ezanı
Şikayet vara açarsan yüzde elli öderler. Yüzde elli hesabı kapatırlar. Tamamen şansına30k bakiyeyi 100 yaptım max 50 çekiliyor tek seferde 50 çektim ödendi kalan 50yi çektim 2.5gün olacak işlemde diyorlar sürekli bilmiyorum aktif oynadıgım bi site 50binin üstüne yatmaz gibi şikayet açıpda olayı büyütmek istemiyorum
Kardeşiö yateı dedik geç dedinzi sabaha erteledik şimdide erken diyonuzErkenmiş Atatürk dost. Öğle olsa olmaz mı vedalaşırdık insanlarla diyeceğimde kimse de kalmadı ki
Haklısın Atatürk dostKardeşiö yateı dedik geç dedinzi sabaha erteledik şimdide erken diyonuz
Bomboş bi soru100 k paranız olsa Gönül rahatlığıyla hangi siteye yatırım yapardınız dostlar
10 farklı siteye atardım. Tek siteye 100k atmak hırsıza davetiye çıkarmak gibidir100 k paranız olsa Gönül rahatlığıyla hangi siteye yatırım yapardınız dostlar
Hayatım boyunca yapmayacağım birşey ha şu olay100 k paranız olsa Gönül rahatlığıyla hangi siteye yatırım yapardınız dostlar
Tekte max 50 yatırdım sanırımHayatım boyunca yapmayacağım birşey ha şu olay
millipiyango100 k paranız olsa Gönül rahatlığıyla hangi siteye yatırım yapardınız dostlar
holiye yatırmıştım bende 100Tekte max 50 yatırdım sanırım
100k param olsa tekte kuveyt türk bankasına yatırır borcumu öderdimmillipiyango