- 5,971
- 2,846
- 113
Yok knka avukata sordum yaşamsal eşyalara el koyamazmisEv Sahibi Eşyalara El Koyabilir Mi
Clovers
Yok knka avukata sordum yaşamsal eşyalara el koyamazmisEv Sahibi Eşyalara El Koyabilir Mi
Clovers
Vıdeodakı yorumu omu yazmıs sana bibidix yorumuna bak@Frank castle
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Vıdeodakı yorumu omu yazmıs sana bibidix yorumuna bak
Bal mı yedin oda döner gelir bu şandla
Yatan kuponu atma tutan at artık
Anca bal yersin zaten @Fterim1905 gibi vali kebabı yiyecek değilsinBal mı yedin oda döner gelir bu şandla
Ödül alamayınca millet birbirini yiyor şuan konudaAğam adım belirlenir mesela 2 kuponda bir 2 kişiye ödül denilir verilir konu kapatılır tekrar açılır bu ne böyle Perşembe pazarı gibi 150 kişi takip ediyor hepsininde amacı üç beş kuruş almak , yazık günah işte dediğim gibi kimse kimseye muhtaç yaşamasın
Ozamanlarda fakır gene fakırSayfa sayısı 1000 olmadan zengin olmak lazım az az mesaj yazın
Ozaman ki Zenginlik amlayışım her birinize birer araba almaktıOzamanlarda fakır gene fakır
tutanları buraya atmamYatan kuponu atma tutan at artık
Alabildin miNerden kardeşim birazdan biri borç atacak urgan ile zeytinyağı alacam
dönmedi como genel 3.5 vardıBal mı yedin oda döner gelir bu şandla
Nefret ediyorum Lazio Roma milandandönmedi como genel 3.5 vardı
lazionun aq 90 dk bi gol atamadılar