- 24,478
- 25,328
- 113
Anlaştık o zaman @haylan062 kisi 1 sen 2 ben
Anlaştık o zaman @haylan062 kisi 1 sen 2 ben
Tamam idare et 9 gün kaldı
Bir kisiye gönderiyorum bir kişiyede ödüllü soru açacağım burası zengin mühidi kimse paraya önem vermiyor 🤣2 kisi 1 sen 2 ben
Kral gene sahnede destursuza gider geneDeğerli kardeşlerim 1000₺ attım 2500₺ çektim sigara alacak durumu olmayan varsa bana yazsın 2 kişi 250₺ vereyim sigarasını alsın.
İyice göt oğlanına döndükTamam idare et 9 gün kaldı
Kardeşim bana at dedimya şaka mı sandın 0rızBir kisiye gönderiyorum bir kişiyede ödüllü soru açacağım burası zengin mühidi kimse paraya önem vermiyor 🤣
Sabret 1 hafta dahaİyice göt oğlanına döndük
Mrlba doktor northe at kanka durumları yok suanBir kisiye gönderiyorum bir kişiyede ödüllü soru açacağım burası zengin mühidi kimse paraya önem vermiyor 🤣
Atama ver. Almazsa bana ver 😀Kardeşim bana at dedimya şaka mı sandın 0rız
1 sen kankacım yazdım dön banaKardeşim bana at dedimya şaka mı sandın 0rız
Ağlama aw ben senin ismini neden değiştirdim northe yaptım yeniden ne dedim sana biraz daha bekle işte ne göt oğlanıİyice göt oğlanına döndük
Ne diyor shakespeare beklemek cehennemdir, ben seniAğlama aw ben senin ismini neden değiştirdim northe yaptım yeniden ne dedim sana biraz daha bekle işte ne göt oğlanı
Uzun parlament icebilirmiyim1 sen kankacım yazdım dön bana
Holigan özel 1 tl ye 20.000 dağıttı nasiplenemedikCehennemin sonu cennettir
@Mrlbra
Naparsa yapsın ben qr yatırmamHoligan özel 1 tl ye 20.000 dağıttı nasiplenemedik
Ben yatırırım kaybedecek neyimiz kaldı awkNaparsa yapsın ben qr yatırmam
HayatımızBen yatırırım kaybedecek neyimiz kaldı awk
Vbete iyi salladın gördüm çekim verebildin mi bari dostBen yatırırım kaybedecek neyimiz kaldı awk