- 2,072
- 2,345
- 113
bişey sorucam müsade varmı900 kayıp Bonusu ile borç hafiflediEkli dosyayı görüntüle 918018
bişey sorucam müsade varmı900 kayıp Bonusu ile borç hafiflediEkli dosyayı görüntüle 918018
Geçmiş bonuslarım kısmına tıkla belki vermiştir10 dakkadir spamliyom vermedi 50-100 lira için çektiğimiz işkenceye bak aw ya
Ben biliyorum ne soracağunınpauajahabişey sorucam müsade varmı
Varbişey sorucam müsade varmı
Ver 2 maça basayım gelirse kırışırız 2 süpriz maçım var500 joker veririm başka veremem borç ödüyorum
IBAN atVer 2 maça basayım gelirse kırışırız 2 süpriz maçım var
Napcan adamın borcuna destek mi çıkcan pyahahVer 2 maça basayım gelirse kırışırız 2 süpriz maçım var
önce sen söyle ne sorcamBen biliyorum ne soracağunınpauajaha
Dm closed seninIBAN at
Hani forumdan kimseye para vermiyodun diycen ğuahajjönce sen söyle ne sorcam
yazdığı mesajı bile kopyalamıştım çok yaşican sen amk ashdgsgfasdHani forumdan kimseye para vermiyodun diycen ğuahajj
Reşatıma 2.5k roket aldırcam yarınNapcan adamın borcuna destek mi çıkcan pyahah
geçen durduk yere bana böyle demiştin
Sen kendini kimlerle mukayese ediyorsun pargalı. Onlar istanbulu fethetmiştiHani forumdan kimseye para vermiyodun diycen ğuahajj
Ben isteyen vermiyorum. Verenden de almıyorum. Lakin dönüş yapamadığım adamlar onlara mecbur yazacamyazdığı mesajı bile kopyalamıştım çok yaşican sen amk ashdgsgfasd
Bizi hafife alma puahajajyazdığı mesajı bile kopyalamıştım çok yaşican sen amk ashdgsgfasd
anlamadım ama ok öyle olsunBen isteyen vermiyorum. Verenden de almıyorum. Lakin dönüş yapamadığım adamlar onlara mecbur yazacam
kuponum yattı amk ilk çeyrek 45 çıkmış ben aldım 4 dk skoru 2-2Bizi hafife alma puahajaj
İlk çeyrek çok çıkınca 2. Çeyrek yavaş başlar öğrenin artikkuponum yattı amk ilk çeyrek 45 çıkmış ben aldım 4 dk skoru 2-2