- 2,046
- 2,329
- 113
eypionun şarkı sözü vardı dalganın kralı fastadır diyodu kimde acaba sen bilirsinBu saatten sonra coğrafya mi öğretelim aq
eypionun şarkı sözü vardı dalganın kralı fastadır diyodu kimde acaba sen bilirsinBu saatten sonra coğrafya mi öğretelim aq
Bol şans
Yok ole dıyolarda 50k koyup sana yok cekıyolar ulaaa hayatAçıp aöıp durma aynı konulaaruçı aw
Angolalının dalgayı yiyen kadın mecbur siyah doğurmak zorunda zatenmilli takımlarda oluyo numunelik devşirme yada babası angolalı annesi finlandiya falan
linki bulabilir miyiz merak ettim nasıl oluyo acabaAngolalının dalgayı yiyen kadın mecbur siyah doğurmak zorunda zaten
Başka şansı yok
dert ortağım sen kimsin söyle artıkBol şans
Noldu @haylan06 dağıtım mi yaptı

Yok adam ölü taklidi yapıyor konu açacağım ödüller ve gönderimleri hakkında önemli bilgilendirme diyeÖdüllerini alamadın mı hala
AtasözüBıralmak için açmadım ki daha fazla kaybetmek için açtım
Dm den yaz bana kim onlar tahsilat yapalım 🤣Yok adam ölü taklidi yapıyor konu açacağım ödüller ve gönderimleri hakkında önemli bilgilendirme diye
İçerik için takipte kalın
Adım yazıyo zaten orda ne yazıyosa oyumdert ortağım sen kimsin söyle artık
@Mrlbra roll gelırmıKonu kazanmazsa malboro roll yaptıracak puhahaha
jokerden haftalık aldık çevirelim bunu 3e kadarAdım yazıyo zaten orda ne yazıyosa oyum
Boşver 2 200lük 1 100lükDm den yaz bana kim onlar tahsilat yapalım 🤣
Çevirelim moruk ben de alayım bi dkjokerden haftalık aldık çevirelim bunu 3e kadar
HelalÇok yavaşsin
Ekli dosyayı görüntüle 917978