- 40,964
- 41,221
- 113
Belki sarımsaklı bişey yediyse ondan kapatıyordur ağzınıağzını kapatıp sürekli bişeyler söylüyo brahimi herkese gitti söyledi amk
Belki sarımsaklı bişey yediyse ondan kapatıyordur ağzınıağzını kapatıp sürekli bişeyler söylüyo brahimi herkese gitti söyledi amk
fasta niye zenci yok hiçUzatmalarda atacağız anlaştık dedi kesin 😀
kendini banlatır mısınBelki sarımsaklı bişey yediyse ondan kapatıyordur ağzını
Aynen gec kaldınNoldu @haylan06 dağıtım mi yaptı
Kuzeyde la adamlar niye zenci olsunlarfasta niye zenci yok hiç
Ulann şaka mı bu sabahtan beri 3. Kişiden darbe puahahahahahaAynen gec kaldın
Bende kuzeydeyim esmer çokKuzeyde la adamlar niye zenci olsunlar
afrikalı diye merak ettim siyah vs beyaz finali olmuşKuzeyde la adamlar niye zenci olsunlar
Kuzey Batı da ya bunlar beyaz zenci oluyorfasta niye zenci yok hiç
Etıket attım dedım salıhe ver gıttı destursuzu sectı ahahaUlann şaka mı bu sabahtan beri 3. Kişiden darbe puahahahahaha
PuahahahahhshshshshshshEtıket attım dedım salıhe ver gıttı destursuzu sectı ahaha
Sen hiç esmer finlandiyalı gördün mü yada isveçliafrikalı diye merak ettim siyah vs beyaz finali olmuş
Vay be kendine bile istemeyip beni etiketlemişssin harbiden adamsınEtıket attım dedım salıhe ver gıttı destursuzu sectı ahaha
milli takımlarda oluyo numunelik devşirme yada babası angolalı annesi finlandiya falanSen hiç esmer finlandiyalı gördün mü yada isveçli
Ödüllerini alamadın mı halaBu saatten sonra coğrafya mi öğretelim aq
Saat daha erken dostBu saatten sonra coğrafya mi öğretelim aq
Atam gecen sene ne dagıtıyodu be ortam cok guzeldı puahahPuahahahahhshshshshshsh
Açıp aöıp durma aynı konulaaruçı awAtam gecen sene ne dagıtıyodu be ortam cok guzeldı puahah
Sen hiç zenci Arjantin li gördün mü komşusu Brezilya zenci kakılıSen hiç esmer finlandiyalı gördün mü yada isveçli