- 5,484
- 4,809
- 113
Bol şanslarSen bunu yazınca bi daha denedim verdi eyv
Bol şanslarSen bunu yazınca bi daha denedim verdi eyv
Tamam işte en azından hepsi gitmesin 10-15k neyse çevrim bitince çekersin başka yere atarsın bir sürü nonus var onlarla devam edersin kardan zarar olur en azındanİyi para kankada Kayıp çok olunca verdiğim emeğe bakıyorum boş geliyor tırmanmaya çalışıyorum işte şunu geçen gün 15 spinde verdim şimdi 12 den beri anca 10kurtardım paranın değerini varken bilsek
Bu aralar tek sitede devam etmek sakıncalıTamam işte en azından hepsi gitmesin 10-15k neyse çevrim bitince çekersin başka yere atarsın bir sürü nonus var onlarla devam edersin kardan zarar olur en azından
Spamla bırakmaMat kod alamadık. Vermiyor ne iş ya
Hem o yüzden hemde kasayı ikiye bölmek mantıklıBu aralar tek sitede devam etmek sakıncalı
Çöken çökene sudan sebeplerle çöküyorlar
2 bile az. En az 3 4Hem o yüzden hemde kasayı ikiye bölmek mantıklı
Aynen kankam doğru söylüyorsun son adımdayım bakalım sağolasın 🙏Tamam işte en azından hepsi gitmesin 10-15k neyse çevrim bitince çekersin başka yere atarsın bir sürü nonus var onlarla devam edersin kardan zarar olur en azından
Jojo kodu aldık oyunda yok kac dk olduMat 12.75 verdi. Günü boş geçtik
Dün 1100 çekmiştim fruity party den
Jeton ile birleştiVarlığından yeni haberim olduğu ecopayz hesap var diyo bunlar isim mi değişti
HaydaaaJeton ile birleşti
Aq demekki senin yüzünden yattık 1 sayıdanMemphis 235.5 üst dedim 235de kaldı
Paris 201.5 alt dedim 202 de bitti
Helal olsunSayın yurttaşlarım 12 saatlik azmin sonunda 50 k çevrimi yapmış bulunmaktayım
Siz değerli milletimi sevgiyle kucaklarım.
Ne zaman abuzer ne zamanAq demekki senin yüzünden yattık 1 sayıdan