- 24,871
- 16,514
- 113
Kanka dedi 🥹 ❤Atarsa 500 kanka 😂
Kanka dedi 🥹 ❤Atarsa 500 kanka 😂
O beceremezAttır ausgburga ilk yarı 500₺ borç yaz bana
Yüzüme konuşO beceremez
AhahahhaYüzüme konuş
Lan bune heryerden ban yiyorumAugsburg bekletme dost at artık
Nerden atıldınLan bune heryerden ban yiyorum
Kiramı yedim metoya döndümNerden atıldın
Ne alaka ise bizi konudan uzaklaşıyorlar ağzımızdan küfür çıkmamış akıl verin demiş bende adamın evini boşalt düzgün insanlara kiraya versin dedim ne diyim yani iyi yapmışsın mı diyim 🤣Kiramı yedim metoya döndüm![]()
Senide mi kovdularNe alaka ise bizi konudan uzaklaşıyorlar ağzımızdan küfür çıkmamış akıl verin demiş bende adamın evini boşalt düzgün insanlara kiraya versin dedim ne diyim yani iyi yapmışsın mı diyim 🤣
Kovarlar kanka demekki yol vermişler para bulsun diye yapacak birşey yok bizde 100₺ yazsak 3 gün ban yeriz. HayırlısıSenide mi kovdular![]()
Vallahi aynı şeyi düşündüm burdanda ban yerim diye yazmadımKovarlar kanka demekki yol vermişler para bulsun diye yapacak birşey yok bizde 100₺ yazsak 3 gün ban yeriz. Hayırlısı
Öyle yapsak para veriyolar mı bende yerim kirayıKovarlar kanka demekki yol vermişler para bulsun diye yapacak birşey yok bizde 100₺ yazsak 3 gün ban yeriz. Hayırlısı
Sıkıntı yok kanka alıştık birşey olmaz ağzımızdan argo çıkmamış akıl verin demiş vermişiz durduk yere konudan atıyorlar aklıma başka ne gelsin.🤣Vallahi aynı şeyi düşündüm burdanda ban yerim diye yazmadım![]()
Aman dostum deneme bileÖyle yapsak para veriyolar mı bende yerim kirayı
Dene kanka 😂Öyle yapsak para veriyolar mı bende yerim kirayı
Aman dostum deneme bile
Karar verin djajdhaDene kanka 😂
Kanka ben bu aralar nereye yazsam ban yiyorum konudan sadece burası kaldı yapabildiğimSıkıntı yok kanka alıştık birşey olmaz ağzımızdan argo çıkmamış akıl verin demiş vermişiz durduk yere konudan atıyorlar aklıma başka ne gelsin.🤣