- 35,341
- 36,531
- 113
Mat kodları günlük tek hak oldugu sürece yarim saat felan aktif kalıyor da jojo ole degil amaBitmiştir diye denemedim valla demesen denemezdim de
Mat kodları günlük tek hak oldugu sürece yarim saat felan aktif kalıyor da jojo ole degil amaBitmiştir diye denemedim valla demesen denemezdim de
Neyse siktir et ben niye o adamı bekliyorum@Northe adam foruma dahi girmemis dost ben umudu kestim artık
@Barrios üzgün puahaSes ver renktaş @AllanSaintMaximin
Sende mi sıkıntı var dost çözemedim vallaNeyse siktir et ben niye o adamı bekliyorum
Olm sen dün vurursan atcaktın bugün adamın çekilişine bekliyom sende sıkıntı var dost kssjSende mi sıkıntı var dost çözemedim valla
Çekim yapmadı kiOlm sen dün vurursan atcaktın bugün adamın çekilişine bekliyom sende sıkıntı var dost kssj
O zaman no problemaÇekim yapmadı ki
Cevrimli bonus aldik kuponlar geldi sitede 50k cevrim vardi benim de kısmetim yok vallaOlm sen dün vurursan atcaktın bugün adamın çekilişine bekliyom sende sıkıntı var dost kssj
Üst bekliyorsan geçmiş olsun kazanıra oynadiysan atar bol sansArsenali vuracak bir vatan evladı yok mu
Üst oynamam onlara lanet takım çünkü. Şike yapıyorlarÜst bekliyorsan geçmiş olsun kazanıra oynadiysan atar bol sans
Jokerbet dolandırıcıdırÜst oynamam onlara lanet takım çünkü. Şike yapıyorlar
Nedir durumJokerbet dolandırıcıdır![]()
24 saat inceleme dediler onu bekliyorum freebet kötü kaçtı amaNedir durum