- 40,907
- 41,161
- 113
Faruk k ve rober hatemo kırmızı çizgimizdir kardeşimSenden beklemezdim bu şarkıyı. Ama söyledim yine de 👍🏻
Faruk k ve rober hatemo kırmızı çizgimizdir kardeşimSenden beklemezdim bu şarkıyı. Ama söyledim yine de 👍🏻
Yaşımız belli oluyor... Daha fazla detay verme lütfen valenciennes dostFaruk k ve rober hatemo kırmızı çizgimizdir kardeşim
Benim kimseyle küs olduğum yok la fazla alıngan davrandı bende üstüne gitmedim kestirip attım uzamasın muhabbet diye konuşmak istemezse kendi bilir herkese kapımız açık@AllanSaintMaximin siz ikiniz forumda küs kalın varya ikinizi de alırım ayağımın altına biz siz kalmıştiniz araniz bozulmamisti ayıptır size yakıştıramadım ortada konu yokken neden aranızı bozuyorsunuz 3 günlük dünya sonuçta bugün varız yarın yokuz
Tan taşçıyı unuttuk kardeşim tan taşçıyıYaşımız belli oluyor... Daha fazla detay verme lütfen valenciennes dost
Unuturum sanma şimdiden özledim... Ne güzel günlerdi aw ....Tan taşçıyı unuttuk kardeşim tan taşçıyı
Nazlıcan bedirhan ve suphiGün oldu 300 liralık kupon yapip kazancı 3 e böldük ne çabuk unuttuk o günleri
ne banı@makina123 ya krdsm ben sıkıldım senin yüzünden ban yemekten ya
1 hafta banlandik aq gene yane banı
nerden1 hafta banlandik aq gene ya
Erhan tebrikler kardo 6 ya kadar senin konudayken bayılmışım benimde ufak bi kupon vardı murphy 4 triple mithcell 6 rib o randle çakalı ilk per ilk dk da trip yaptı onada 3 tane dedik 1 taneden yattı güzelim 4lü kupon@Northe odul atılmadı hala
Gördüm seni dost randle ye ben 2 atar dedim 3 çok olurdu o adama gecmis olsun bende cevrim varmi 50k bugune kuponlar yaptım bakalım ne çekecez yarınErhan tebrikler kardo 6 ya kadar senin konudayken bayılmışım benimde ufak bi kupon vardı murphy 4 triple mithcell 6 rib o randle çakalı ilk per ilk dk da trip yaptı onada 3 tane dedik 1 taneden yattı güzelim 4lü kupon
He ya kanka para az dı son paraydı mecburen risk denedim ama o erken atınca dedim gelir heralde ondan sonra denediği 2 taneden teki girseydi gelirdi sonra uyuya kalmıştım kesim 2 de kslcanı biliyordum ztn sağlık olsun bolşansGördüm seni dost randle ye ben 2 atar dedim 3 çok olurdu o adama gecmis olsun bende cevrim varmi 50k bugune kuponlar yaptım bakalım ne çekecez yarın
İyi aksamlar doktorHerkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
@Passion90 nerdesinKonuda çok zengin var galiba suan bugün kimseden ses çıkmaz oldu puaha
Mrlba da bulmuş parayi baksana ses yok bugün passion bayilmistir kesin 10 gündür uyumuyor puaha@Passion90 nerdesin