Erhanın kuponu takip edecez daha bombayı attı gitti 3 üde gelecek dedi bakacaz ne kadar NBA ci 🤣2.40 var 3 sayı atması lazım.... atmazsan yazıklar olsun
Hayırlı geceler bol kazançlar dilerizBen ban yemeden kaçtım Allah'a emanetsiniz @Barrios hep senin yüzünden bunlar beni kötü emellerine alet etme bidaha 🤣
5 kupon yaptım kasa kasa gitsem güzel para çekerdim yokluktan az az bastık malesefErhanın kuponu takip edecez daha bombayı attı gitti 3 üde gelecek dedi bakacaz ne kadar NBA ci 🤣
Kanka birileri şikayet ediyor yazma az önce uyardı çekemeyen çok galiba bilmiyorum bugün daimon reis burdan çıkmadığına göre bizi şikayetliyorlar 🤣Hayırlı geceler bol kazançlar dileriz
Şu 500₺ bonus mu bu5 kupon yaptım kasa kasa gitsem güzel para çekerdim yokluktan az az bastık malesef
Evet erhan sağolsun joker parası çıktıŞu 500₺ bonus mu bu
İyi bakalım kardeşim bol şansEvet erhan sağolsun joker parası çıktı
Eyyyvallahİyi bakalım kardeşim bol şans
UfffEvet erhan sağolsun joker parası çıktı
Betlab öder mi kral 2026 deneme bonusu 10 yap 1 yatır 5 çek kasa 260 k
İlk heyecanlandım sonra Kanka mı yazısını yazanı gördüm yıkıldım gece gece allah kahretsin@JoeQuanqa atsana kardeşim adam bekliyo
Erhan'ı tanımıyon sen daha son kumardan intihar eden 2 kişinin arkasında Erhan ve verdiği NBA maçları varErhanın kuponu takip edecez daha bombayı attı gitti 3 üde gelecek dedi bakacaz ne kadar NBA ci 🤣
Ya kardeşim konusu var oraya atsana Allah'ını sevdiğimKarga.bet
KARGABET
Her zaman karga.bet
Kullancı:Aykut54