- 18,268
- 20,622
- 113
Sana balık vermedim, balık tutmayı öğrettim kardeşimTmmdr eyvallah
Sana balık vermedim, balık tutmayı öğrettim kardeşimTmmdr eyvallah
EyvallahSana balık vermedim, balık tutmayı öğrettim kardeşim
Sponsor Dışı Çekim Paylaşım Bonuslarına bile yazmış forumda herkes para dağıtıyor demiş birileri bu arkadaşa muhtemelenDuyguların katili
Biraz adam vurmam lazım sinirim geçmicekSponsor Dışı Çekim Paylaşım Bonuslarına bile yazmış forumda herkes para dağıtıyor demiş birileri bu arkadaşa muhtemelen
İmza kuponunu yapamadı diye gaddar modunu açtı adam aq bulaşmayın bu gece reşata pişman olursunuz 🤣Para talebinde bulunmak yasak kardeism bir daha yapma engellenirsin
Neredeydin Dayı dışarıda mıydınSana balık vermedim, balık tutmayı öğrettim kardeşim
Yok Ahmedim elhamdülillah yapacağım senin çevrim bitsin bekliyorumİmza kuponunu yapamadı diye gaddar modunu açtı adam aq bulaşmayın bu gece reşata pişman olursunuz 🤣
Jorden poole 4 tripNeredeydin Dayı dışarıda mıydın
İçerideydim yeğen içeride
The Golden egg 180 bet farm iyidirJorden poole 4 trip
Vucevic 3 trip
Allah ıslah etsin kanım çekildiThe Golden egg 180 bet farm iyidir
senin gibi olamadığım için senden nefret ediyorumAllah ıslah etsin kanım çekildi
Gözlerimden kan geldi okuyana kadar bu nasıl punto dostThe Golden egg 180 bet farm iyidir
Teşekkür ederim körler okumasın diye gizli yazışmalar 😂Gözlerimden kan geldi okuyana kadar bu nasıl punto dost
Bu yazı tipini kullanmayalım reisNeredeydin Dayı dışarıda mıydın
İçerideydim yeğen içeride
Abuzerkömürcü okumasın diye anladım dostTeşekkür ederim körler okumasın diye gizli yazışmalar 😂
Bugün reis burada pusuda saygılar tamamdır 😂🙏Bu yazı tipini kullanmayalım reis