- 1,679
- 2,042
- 113
Trajikomik olaylarYalvarma
Trajikomik olaylarYalvarma
Benim dolandırıcıma çikti içim rahatHaklısın birde hep 1 k lik çekilişler su konudaki kişileri toplasan 3 senede toplam 1k çekilişten para çıkmamıştır
Tam adamına çıkmış deseneBenim dolandırıcıma çikti içim rahat
Beni tek dolandıran lavuk buydu. Bı keresinde siteden, para çekmem lazım dedi, bak bendeki mallığa bak yardımcı olayım dedim ,olduk. Sonrasında anam hasta bacım yasta dedem mapusta . Kopardı birşeyler . Engel attı sonra . Benim için ilk ve sondu . Okuyorsa anladı o beniNolur miktar ver
puhah estğ750 fb yi alacaktık aç gözlülük yaptık
Sana çıksaydı zaten yine dolandiricina gidecekti reis iki iş olmamış direkt gitmiş işte ne güzelBenim dolandırıcıma çikti içim rahat
Değişik bakış açısı baybarsımSana çıksaydı zaten yine dolandiricina gidecekti reis iki iş olmamış direkt gitmiş işte ne güzel
Tekel büfesinde onu ... Neyse söylemeyiz Hz gaddar dost mTekelaliye laf söyletmem sakın bir daha duymayayim!!!!!!!!
Gaddar Kerim işini bitirecegi adama laf söyletmez. Gaddarin prensibidir.Tekel büfesinde onu ... Neyse söylemeyiz Hz gaddar dost m
işleri belli olmaz bu malların10k silinmemiş la temsilcisi son gün demişti
Borcunu ödemiştir ğuajajayazıklar olsun @Mrlbra
ferdiden para almışsın zamanında
İşten busite 100 fs ekleyecekken 3x100 ekledi
bi çevirip geleyim 300 fs
umarım uyanmazlar puhah
Çekmek lazım hemen küllwrimizden doğalımişleri belli olmaz bu malların
Dm den IBAN at kardeşim insanlık ölmediJojo kafadar21 600 TL yok parası lazım atabilecek varmi
Az gelmesinJojo kafadar21 600 TL yok parası lazım atabilecek varmi