- 9,617
- 11,656
- 113
3 çekilişin 2 sinde hep aynı isimler böyle şansın ben
Benden bir şey koparamaz ben al gülüm ver gülüm.Mrlbra 40'k bırakmış sen kaç bıraktın
Moralim bozuldu bi dkBenden bir şey koparamaz ben al gülüm ver gülüm.
Tutmamayi bırak tersten tutuyorUlan benim dolandırıcıma çıktı 1000 tl ödül demekki benim beddualar tutmuo
Batma kardeşimPara yansıdı basayım da batayım
Harbiden3 çekilişin 2 sinde hep aynı isimler böyle şansın ben
Geri bize sekiyor . Vay ben böyle şansınUlan benim dolandırıcıma çıktı 1000 tl ödül demekki benim beddualar tutmuo
Dolandırıcılarıyla ünlü ülkeyizTutmamayi bırak tersten tutuyor
Valla iyice uyuz oldum sürekli mi aynı isimlere çıkar bu çekilişlerHarbiden
10k silinmemiş la temsilcisi son gün demiştiValla iyice uyuz oldum sürekli mi aynı isimlere çıkar bu çekilişler
En sonunda şeytana satacam ruhumu o kıvama geldimValla iyice uyuz oldum sürekli mi aynı isimlere çıkar bu çekilişler
Bi kere tutucak tam vurucak big money flippin şekliGeri bize sekiyor . Vay ben böyle şansın
Herkesin dolandırıcısı var benimki de @inflame ey gidiUlan benim dolandırıcıma çıktı 1000 tl ödül demekki benim beddualar tutmuo
Nolur miktar verHerkesin dolandırıcısı var benimki de @inflame ey gidi
YalvarmaNolur miktar ver
Haklısın birde hep 1 k lik çekilişler su konudaki kişileri toplasan 3 senede toplam 1k çekilişten para çıkmamıştırValla iyice uyuz oldum sürekli mi aynı isimlere çıkar bu çekilişler
Tekelaliye laf söyletmem sakın bir daha duymayayim!!!!!!!!O tekelci Ali ile muhabbetim olmuştu sonradan bozuldu sürekli para istiyor bu sebepten. Sonrasında ortak dm de tartıştık savaş alanına dönmüştü bana ahkam kesiyordu şöyle adamım böyle kralım. Dolandırıcı psvnk okuyorsan geçmişine yolculuk yaptım bol bol.