- 1,654
- 2,033
- 113
TebriklerBremen frankfurt maçına 38.5 üst taç dedim. İlk yarı 32 taç oldu
TebriklerBremen frankfurt maçına 38.5 üst taç dedim. İlk yarı 32 taç oldu
kanka psikolojim bozuk valla bugün algımda kapalıLa her etikete efendim deme canım sıkılıyor etiket atıyorum puajaj
Valla bende aynı ondan etiket atıyorumkanka psikolojim bozuk valla bugün algımda kapalı
Allahın sevmediği kulu kategorisini bildin mi? Bir de şey düşün Allahın nefret ettiği kulu tam olarak onlardanız dayıValla bende aynı ondan etiket atıyorum
Bugün az daha dönüyorduk alfa sağ olsun yatıeım şartını 5k koydu çeksek burdan 6/5 kişiye 1er k atsam joker alsa illa 5iöizden 2 si falan bişeyler yapardı 18 dk sonra silecekler miş şerefsizlerAllahın sevmediği kulu kategorisini bildin mi? Bir de şey düşün Allahın nefret ettiği kulu tam olarak onlardanız dayı
L L L L . K değilBugün az daha dönüyorduk alfa sağ olsun yatıeım şartını 5k koydu çeksek burdan 6/5 kişiye 1er k atsam joker alsa illa 5iöizden 2 si falan bişeyler yapardı 18 dk sonra sikecekler miş şerefsizler
O ne la puahahL L L L . K değil
5-6 kişi nasiplenecek o iş olur mu olmaz tabiBugün az daha dönüyorduk alfa sağ olsun yatıeım şartını 5k koydu çeksek burdan 6/5 kişiye 1er k atsam joker alsa illa 5iöizden 2 si falan bişeyler yapardı 18 dk sonra sikecekler miş şerefsizler
Kendi paramız olsa okadar i yükselmez5-6 kişi nasiplenecek o iş olur mu olmaz tabi
Sileceklermiş yazacağına ne yazdığına bak 🤣L L L L . K değil
Puahahahah düzelttim puajahaSileceklermiş yazacağına ne yazdığına bak 🤣
Full böyle devamDk 50 taç 37. Ulan ne rahat geldi ya para yok işte zar zor erhan sağolsun 500 çözdük de basabildik
@sponsor22 oranlı NBA imza kuponumu oynayamiyorum bu utanç hepimize yeter