- 35,136
- 36,285
- 113
Sohobet degilmi bu site dostSohoda yüzde yüz yatırım var max 10k ama slot. Yatırım artı bonusun 7 katı çevrim
Sohobet degilmi bu site dostSohoda yüzde yüz yatırım var max 10k ama slot. Yatırım artı bonusun 7 katı çevrim
EvetSohobet degilmi bu site dost
O da şimdi çıktı 1 korner vardıcorner alsak gelmedi sürekli corner çıkıyo
maçı açtığımdan beri 4-5 tane çıktı net gol gelmedi yattıkO da şimdi çıktı 1 korner vardı
Ah lela ah lelas puajajaÜye değilsen yatırım yapacağın zaman haber et la 500 lira bonus alayım ekstra ben de 🤣 @Erhan2121
Ben 3 gündür diye bir şey demedim kiHani 3 gündü la süresi
Ekli dosyayı görüntüle 916593
Joker lazım joker jokeeerrrrAh lela ah lelas puajaja
Kim dediBen 3 gündür diye bir şey demedim ki
Sen nasil alacan laÜye değilsen yatırım yapacağın zaman haber et la 500 lira bonus alayım ekstra ben de 🤣 @Erhan2121
İnşallah değildir üye çok iyi olırnJoker lazım joker jokeeerrrr
Arkadaş bonusuSen nasil alacan la
Seni davet ettim sayıyolar. Yatırım miktarı kullanıcı adı söylüyorum canlı desteğe diyolar tamam sen bize müşteri kazandırdın 🤣Sen nasil alacan la
Bu alman 32 dakika oldu hala geçmedi dekont ta attik atam işlem sırasında diyor hala puahaArkadaş bonusu
Orası böyle ama geçiyor sorun olmazBu alman 32 dakika oldu hala geçmedi dekont ta attik atam işlem sırasında diyor hala puaha
Bu almana para geçse oarayi alacaz da para geçmiyor bir turlu derken gecti simdiSeni davet ettim sayıyolar. Yatırım miktarı kullanıcı adı söylüyorum canlı desteğe diyolar tamam sen bize müşteri kazandırdın 🤣
Simdi gecti şükür puaahOrası böyle ama geçiyor sorun olmaz
Katla orayı gel daha işimiz var🤣Bu almana para geçse oarayi alacaz da para geçmiyor bir turlu derken gecti simdi
Bol şans yiğidimSimdi gecti şükür puaah