- 35,136
- 36,286
- 113
Aynen sponsorlar bi bakayım atam7 gün sanırım incele bi ikiside sponsor zatenn
Aynen sponsorlar bi bakayım atam7 gün sanırım incele bi ikiside sponsor zatenn
İzmirdeBu betkom ilk gün güzel dağıtmıştı ben 2k kazanmıştim çevrimi yapamamıştım min max 10k
Sonra site sıçıp sıvamışti zaten
Bu arada bu köy tam olarak nerde bilen var mı
Bol şansAynen sponsorlar bi bakayım atam
Promolarda ole bir bonus gözükmüyor ataamBol şans
Max 50 kati çekimmis gozler gitmiş sadece max 5k yatirim kötüymüşPromolarda ole bir bonus gözükmüyor ataam
Maksn5 k mı ona bilmiyorumMax 50 kati çekimmis gozler gitmiş sadece max 5k yatirim kötüymüş
Min 200 max 5000 bin yaziyor atam ona rağmen güzel bonus max çekimde gayet makul 50 katıMaksn5 k mı ona bilmiyorum
Aynen 50 kat zaten bayaa iyiMin 200 max 5000 bin yaziyor atam ona rağmen güzel bonus max çekimde gayet makul 50 katı
Çek şurdan bi 50k da gelMin 200 max 5000 bin yaziyor atam ona rağmen güzel bonus max çekimde gayet makul 50 katı
15 dk müsade et çekip gelsinÇek şurdan bi 50k da gel
Slot zor gibi yerSohoda yüzde yüz yatırım var max 10k ama slot. Yatırım artı bonusun 7 katı çevrim
140k çevrim. Kasa 20k. Kötü değil aslında bi iki iyi oyuna denk gelmek lazım başlarda sonra yürünürSlot zor gibi yer
O zaman yatirim 10k hemen140k çevrim. Kasa 20k. Kötü değil aslında bi iki iyi oyuna denk gelmek lazım başlarda sonra yürünür
Şu sitedeki 10ı aktaramuyor muyuz öyle böyle bi şekilde140k çevrim. Kasa 20k. Kötü değil aslında bi iki iyi oyuna denk gelmek lazım başlarda sonra yürünür
Cevrim kolay min max cekim siniri yoksa guzel bonusSohoda yüzde yüz yatırım var max 10k ama slot. Yatırım artı bonusun 7 katı çevrim