- 23,973
- 24,835
- 113
6 gün dua kazandın
6 gün dua kazandın
İnşallah dostValenciennesin maçı başladı yayını bulabilirsem izliyim
Merak eden varsa Ulusal ligde mücadele ediyoruz seneye inş amatör kümedeyiz
O sabırlı adam değil 59 kere sayfa yrnilemez20:58 de hazır ol @Mrlbra betkom kullanıcı adını yazacaksın oyun odasında çıkarsa bahtına çıkmazsa ...
İşin ucunda 10k var yeniler birşey olmazO sabırlı adam değil 59 kere sayfa yrnilemez
Ne bu20:58 de hazır ol @Mrlbra betkom kullanıcı adını yazacaksın oyun odasında çıkarsa bahtına çıkmazsa ...
Aman diyim ne maxı. Max alıpta napcamİyi akşamlar doktor slottan max aldin ins
Sen nerden biliyon laaO sabırlı adam değil 59 kere sayfa yrnilemez
Dost . Betkom üyelik varsa aynı kullanıcı adin ile beraber oyun odasına giriyorsun. Etkinlikler yapıyor. Tombala büyük ödül . Gerisi çöp .
Yuksek betten farm yaparsınAman diyim ne maxı. Max alıpta napcam
Ben tombala oynamayı bile bilmiyorum dostDost . Betkom üyelik varsa aynı kullanıcı adin ile beraber oyun odasına giriyorsun. Etkinlikler yapıyor. Tombala büyük ödül . Gerisi çöp .
20.58 falan dedin ya o ne o zaman yazacaz kullanıcı adımızıDost . Betkom üyelik varsa aynı kullanıcı adin ile beraber oyun odasına giriyorsun. Etkinlikler yapıyor. Tombala büyük ödül . Gerisi çöp .
Betkom.io oyun odası istersen aç bi20.58 falan dedin ya o ne o zaman yazacaz kullanıcı adımızı
Biz ölünce de bu dizi devam edecek diye çok korkuyorum artık puhaaUlan arka sokaklar var tvde küçücüktüm bu dizi vardı 33 olduk hala var aq
Belki birimize çıkar . Gel birşey olmazBen tombala oynamayı bile bilmiyorum dost
Açtım beklemedeyiz bakalım bişe olacağı yok da işteBetkom.io oyun odası istersen aç bi