- 24,530
- 16,208
- 113
Tüpünü yediğim dalga geçiyor milletle. İnşallah patlar tüpü50₺ bonus ekleyen tüpçü milli piyangoda büyük ikramiye verecek gelde inan 😂
Tüpünü yediğim dalga geçiyor milletle. İnşallah patlar tüpü50₺ bonus ekleyen tüpçü milli piyangoda büyük ikramiye verecek gelde inan 😂
Bir şey olmaz onlara ağam haramcı tayfası onlar ben 150 bin çektim evde ertesi gün sırasıyla çamaşır makinası bozuldu kombi bozuldu sonra banyo musluğu patladı adamlar milar dolarlar yiyor adana turpu gibi yaniyorlar hiçte birşey olmuyor anlamadım gitti 😂Tüpünü yediğim dalga geçiyor milletle. İnşallah patlar tüpü
Biri Sadettin saran hesabı açsın çabukSadettin başkanım bu yorumu beğenirse 100 kişiye 1k
YattiGelirse çekim paylaşım yapar kaçarımEkli dosyayı görüntüle 916467
Kesene bereket ins beğenirSadettin başkanım bu yorumu beğenirse 100 kişiye 1k
BenBarbibet e üyeliği olmayan var mi
Üye olurken 500tlozelkod yaz 500nakit ekliyo sporda 5 yap 1cek
Kişi başımı toplam mı 1kSadettin başkanım bu yorumu beğenirse 100 kişiye 1k
250 tur turboTek spin mi
LinkÜye olurken 500tlozelkod yaz 500nakit ekliyo sporda 5 yap 1cek
La bari sen yapma valalhi karnıma taş bağlıyorum açlıktanGeç makaranı reşo 3 gündür taş taş yapıyon bizleelbet bizede bahar gelir PLOGKFDSOKGFD
Ğu ahahha afiyet olsunHerkes makarna diyor az önce makarna yedim aq
Emilia Clarke: Game Of Thrones’un bir sks sahnesinde 3 erkek getirdiler, o gün bir kaburgam kırıldı.Ğu ahahha afiyet olsun
Shai cilcis alekzandır bu yorumu beğenirse bacısına sert yorum yapacamSadettin başkanım bu yorumu beğenirse 100 kişiye 1k