- 35,341
- 36,536
- 113
Sadece korkudan ribaund aliyorum ona bi onda iyi yoksa normal barem hayatta alınmazEn üstte ki yavsak bu yıl hep istatistik şikesi yapıyor güven olmaz. Diğerleri makul
Sadece korkudan ribaund aliyorum ona bi onda iyi yoksa normal barem hayatta alınmazEn üstte ki yavsak bu yıl hep istatistik şikesi yapıyor güven olmaz. Diğerleri makul
Belki onu katmam daEn üstte ki yavsak bu yıl hep istatistik şikesi yapıyor güven olmaz. Diğerleri makul
Bence çıkar onu ribound alırsın bugün tutar 7 trip sokar ribound almaz çıldırirsijBelki onu katmam da
Derozan risk bazen hiç denemiyor bile. Sayısını al düşük açıyorlar 18.5 falan. Rahat geçerBuda son
Aynen haklısın siakam 2 üçlük atarmi sence gecen mac 4 tane attıBence çıkar onu ribound alırsın bugün tutar 7 trip sokar ribound almaz çıldırirsij
Valla bunun riske ben girmem sana atar diyemem. Kendim olsa oynarım onaAynen haklısın siakam 2 üçlük atarmi sence gecen mac 4 tane attı
Deniyor son zamanlarda eskiden hiç denemiyordu bak son maclara her mac 1 tane atiyorDerozan risk bazen hiç denemiyor bile. Sayısını al düşük açıyorlar 18.5 falan. Rahat geçer
Bulten geniş değilmiş bugün mecbur alaacz artikValla bunun riske ben girmem sana atar diyemem. Kendim olsa oynarım ona
Maxey var 4 tane üçlük açık onda da 4 çok amaValla bunun riske ben girmem sana atar diyemem. Kendim olsa oynarım ona
Bu yoklukta 4 cokMaxey var 4 tane üçlük açık onda da 4 çok ama
Bu arada bizim yokluğumuz 10k dan başlıyorBu yoklukta 4 cok
Donovan yerine siakam i eklerim bu şekilde oynarım artik akşamBu yoklukta 4 cok
Hayır sen batamazsin suan bekle yarin batarsınBatıyoruz...
Dipte bok var salihim içine düşebilirimEn iyi elmas dipten çıkarmış resadim
Biz de ordayız gaddar dost , gelme yer yokDipte bok var salihim içine düşebilirim
Simdi yüzde yüz batacan ama puhaaDipte bok var salihim içine düşebilirim
Arada bir batın ki halimizden anlayın geldiğiniz yeri unutmayın puajajSimdi yüzde yüz batacan ama puhaa