- 35,352
- 36,555
- 113
Odul alana kadar ayıya dayı demek lazım puahaHakim olamıyom kendime
Odul alana kadar ayıya dayı demek lazım puahaHakim olamıyom kendime
Puajjaaj kardeşim yanliş anlama ama hala alamdıysan ssn 3 kişiden biri değilsin gerçi alsan bile fakirliğin değişmiyor pıajahahOdul alana kadar ayıya dayı demek lazım puaha
Çeyrek kokoreçOdul alana kadar ayıya dayı demek lazım puaha
Yokuz maalsef bi umut belki insafa gelir diye bekliyorum puaahaPuajjaaj kardeşim yanliş anlama ama hala alamdıysan ssn 3 kişiden biri değilsin gerçi alsan bile fakirliğin değişmiyor pıajahah
Demek ki sana fazla gelecek puajjaaj ah bizi forum üyesi olarak roll bakiyesi verdi puahajYokuz maalsef bi umut belki insafa gelir diye bekliyorum puaaha
@Barrios ZINKKDemek ki sana fazla gelecek puajjaaj ah bizi forum üyesi olarak roll bakiyesi verdi puahaj
Giremiyor foruma puajaja
Valla hesaba girdim para var hesapta Reşat bugünde utandırdı biziGiremiyor foruma puajaja
Utanma utanmaValla hesaba girdim para var hesapta Reşat bugünde utandırdı bizi
200 Türk lirası kabul eden site varmi atam puahaUtanma utanma
Sana daha fazla atmış reşata bak sen200 Türk lirası kabul eden site varmi atam puaha
Sana 100 turk lirasimi atti atam puahaSana daha fazla atmış reşata bak sen
Güçlerinizi birleştirip joker alın dicemde 😆200 Türk lirası kabul eden site varmi atam puaha
Birleştirdik 300 Türk lirasi oldu maalesef puahaGüçlerinizi birleştirip joker alın dicemde 😆
Mislibet showBirleştirdik 300 Türk lirasi oldu maalesef puaha
2023 enflasyonunda sandın kendini reşatSana 100 turk lirasimi atti atam puaha
Sana güvenim sonsuz @erhan3131Neyse 1 saat yokum ben slotta bi girelim bakalim ne olacak puaah
300 liranın 1 saat dayanacağını sanan erhanımNeyse 1 saat yokum ben slotta bi girelim bakalim ne olacak puaah
1 liradan 300 tur çevirelim bakalim ne olacak pauah300 liranın 1 saat dayanacağını sanan erhanım