- 35,352
- 36,555
- 113
Cimri adam ne olacak puaha2 yeter
Cimri adam ne olacak puaha2 yeter
Her telden çalıyordu eskiden suan bitik bi toparlansin ole bakalim puahaSenin çok tarzını goremiyoruz ki kardeşim hep arkada yükseliyorsunn😂 ona göre konusalim
Sen ben yok aramızda ondan kardeşimSende ben dersin diye düşünmüştüm halbuki puaha
Biz şov sevmiyoruz kardeşim direkt veriyoruz puajajSenin çok tarzını goremiyoruz ki kardeşim hep arkada yükseliyorsunn😂 ona göre konusalim
Zink i icat eden adamsin zaten paran olsa direk sen derdim zaten puahaSen ben yok aramızda ondan kardeşim
Tebrik ederim dost ask önemli en son 18 yıl önce aşık olmuştum puahaselamlar kazanıyoruz aşkta
Cimri dıyerek doğru dedin amanpıajajaZink i icat eden adamsin zaten paran olsa direk sen derdim zaten puaha
Cok sinirlendim kendimi tutamadım cimri dedim puaha ins pişman olmamCimri dıyerek doğru dedin amanpıajaja
Çok teşekkür ederim erhanım aşkta ilerleme adım 2 adım 3 diye gidermi uzun zaman ıldudaTebrik ederim dost ask önemli en son 18 yıl önce aşık olmuştum puaha
Cimri cimri puauajCok sinirlendim kendimi tutamadım cimri dedim puaha ins pişman olmam
Adamm3 kişiye gerekni yaptım ama maksimum olabilecek şekilde yaptım malum yol uzun ve yollar çok dikenli
3 kişiden biri değilsek öleliö3 kişiye gerekni yaptım ama maksimum olabilecek şekilde yaptım malum yol uzun ve yollar çok dikenli
En sonunda grup bile olur tobe yarabbim cuma cuma puahaÇok teşekkür ederim erhanım aşkta ilerleme adım 2 adım 3 diye gidermi uzun zaman ılduda
Ee 3 kişi biziz zaten puaha3 kişiye gerekni yaptım ama maksimum olabilecek şekilde yaptım malum yol uzun ve yollar çok dikenli
Sus susCimri cimri puauaj
erhanım sen iyice bozuttun bu kadar olmaz ben seni mümin 5 vakitli iddia kılan adam bilirdimEn sonunda grup bile olur tobe yarabbim cuma cuma puaha
Hakim olamıyom kendimeSus sus
Parasizlik dost namahreme bakmam bile kolay kolay puahaerhanım sen iyice bozuttun bu kadar olmaz ben seni mümin 5 vakitli iddia kılan adam bilirdim