- 17,706
- 9,388
- 113
Varmış 50ye de. 50 alıp napacan 500 mü çekecen
Varmış 50ye de. 50 alıp napacan 500 mü çekecen
Dallas ilk çeyrek 24 atsa joker parası çıkacaktı 23de kaldılar2-3 gündür nba ırzıma geçti dün gece Cooper flag oynadım adam sakatlandı amk
50 de yok zaten öyle merak ettimVarmış 50ye de. 50 alıp napacan 500 mü çekecen
Bu NBA hep 1-2 sayıdan mahvediyorDallas ilk çeyrek 24 atsa joker parası çıkacaktı 23de kaldılar
Olucak olucak denemek lazım güzel deneme bonusu bulsam üyelik açıcam hepsi 50 k yap 20 tl çekDallas ilk çeyrek 24 atsa joker parası çıkacaktı 23de kaldılar
Sırf nba olsa keşke. Portekizde öyle oldu. 2 maç tam baremde kaldı 2.5k alacaktımBu NBA hep 1-2 sayıdan mahvediyor
söyle ona 10bini başkanın maca 1.5 üst girsin ikinci gol gelir birazdanNamimizi duyan bir dost altın vurus yapacak, son umudum o bu geceden Ekli dosyayı görüntüle 916104
Bu ara uğursuzluk var fenaSırf nba olsa keşke. Portekizde öyle oldu. 2 maç tam baremde kaldı 2.5k alacaktım
Verir miBu ara uğursuzluk var fena
O riske giremeyiz sabah aç uyanmak istemiyorumsöyle ona 10bini başkanın maca 1.5 üst girsin ikinci gol gelir birazdan
20k ile başlayın
YokVerir mi
Yine kime üçlük atar dedin acaba meraktan ölen varO riske giremeyiz sabah aç uyanmak istemiyorum
riske girmeyen viski içemez reşatımO riske giremeyiz sabah aç uyanmak istemiyorum
@Valenciennes1 1 oldu augsburg
Sakalı yok ki
ya wambanyamadır yada mamukashviliYine kime üçlük atar dedin acaba meraktan ölen var
sakal varda battık biz basamadık dostlarımız kazansın dedıkSakalı yok ki
Ulan 50 lirayı basacaktım ona gittik konya maçına bastıkJojonun 20 oran geldi mk 2 k yoktu oynıcaktım