- 18,482
- 21,001
- 113
Hata bende zar zor 200 lirayı 2k yapıyoruz maç sorup yarısını basıyoruz. Hukuk börolarının sekreterleriyle 3 saat konuşuyoruz her günsordugun adamların kendıne hayrı yok kardeşim burda biz dururken (1 günde 34k yedik)
Edwards 29 sayı atarNamimizi duyan bir dost altın vurus yapacak, son umudum o bu geceden Ekli dosyayı görüntüle 916104
Onu yazan her kimse dursun intihar buNamimizi duyan bir dost altın vurus yapacak, son umudum o bu geceden Ekli dosyayı görüntüle 916104
Yol yakın değil artik AhmedimEdwards 29 sayı atar
Gelme gelme tuzak tuzakOnu yazan her kimse dursun intihar bu
Bi iki kişi yoklayayım kuzenlerden bi 500 çözersem joker alayım da 5k çekerim belki aq canım sıkılıyo kuponsuz sabah olmazYol yakın değil artik Ahmedim
Joker 500 alınıyor muydu 1 k sanıyodum bennBi iki kişi yoklayayım kuzenlerden bi 500 çözersem joker alayım da 5k çekerim belki aq canım sıkılıyo kuponsuz sabah olmaz
200 e 200Joker 500 alınıyor muydu 1 k sanıyodum benn
50ye 50 oluyor mu acaba200 e 200
100e bile alırsın da yatırım min 500Joker 500 alınıyor muydu 1 k sanıyodum benn
Roketbet zarardaysan yalvarmana gerek yok şans jest bonusu istiyorum de anınsa 1k ekliyorŞans bonusu ekleyen sitelerin liste varmı canlı desteğe devam yalvarayım
50ye100e bile alırsın da yatırım min 500
O kadar düştük mü be vay anasını yaŞans bonusu ekleyen sitelerin liste varmı canlı desteğe devam yalvarayım
Min 100 sanırım
Nbu belki eklerRoketbet zarardaysan yalvarmana gerek yok şans jest bonusu istiyorum de anınsa 1k ekliyor
SorNbu belki ekler
2-3 gündür nba ırzıma geçti dün gece Cooper flag oynadım adam sakatlandı amkO kadar düştük mü be vay anasını ya