- 66,293
- 32,055
- 113
Benim burda zengin dostum var hâlâ sizin gibi fakirlerle muhabbet ediyorum bak değerinizi bilinAltına yapmaya bahane arıyon gibi geldi abuzerim
Benim burda zengin dostum var hâlâ sizin gibi fakirlerle muhabbet ediyorum bak değerinizi bilinAltına yapmaya bahane arıyon gibi geldi abuzerim
Valla simdi uzun uzun yazacaktım da yazacak halim de yok 1.47 orandan gittimErhan vurmadı mı gündüz seni geçecem diyordu
Benim dolu 24 saat sonra alabilirim günde 1 e indirmişlerBen 1 sen 2 bu kadar yeter bence
Yaz yaz uzun uzun okumuyoz zaten yazValla simdi uzun uzun yazacaktım da yazacak halim de yok 1.47 orandan gittim
Allah razı olsun la ne iyi adammışsınBenim burda zengin dostum var hâlâ sizin gibi fakirlerle muhabbet ediyorum bak değerinizi bilin
Ramazan ordayken oturmasınTahtına oturucam muhabbeti olmuş
Milan 8.5 kornerMaç verin basalım dicem sonra bize basıyor maçlar
Yaw sen joker parasını bulda hesap kolay ben bulurum istediğin kadar puhaaBenim dolu 24 saat sonra alabilirim günde 1 e indirmişler
Anladım inşallah bulursun kardeşim hwhdhdsYaw sen joker parasını bulda hesap kolay ben bulurum istediğin kadar puhaa
Şöyle dertlerim olsa keşkeBenim dolu 24 saat sonra alabilirim günde 1 e indirmişler
Geçende herkes birbirine sallıyordu kimsenin maçları gelmedi 🤣Milan 8.5 korner
Yok dost bugün işteİyi bari dost eski olaymı bana anlattığın
Hastalık eski hastalık mı dedim dostYok dost bugün işte
Bugünlerde geçer elbet... Hele bir mat kod atsın ..Devlet baba şu konuya kayyum atasa teker teker devlet nişanı takar bize aq bu yoklukla nasıl mücadele ediyoruz diye PKGDSKOLGHSD
Benim ki geldi nereye gelmedi doğru konuş lütfenGeçende herkes birbirine sallıyordu kimsenin maçları gelmedi 🤣
Kanka senin sıkıntılı durum nedir valla merak ettim özel değilse dm den konusalım istersenŞöyle dertlerim olsa keşke
Kuşu ötmüyorKanka senin sıkıntılı durum nedir valla merak ettim özel değilse dm den konusalım istersen