Akıl mı kaldı gece mat kod aldı diamond diye oyun varya en boktan olan inanılmsz şekilde 3k verdi az devam edeyim dedim 21k oldu 25 olsun çekeyim dedim telefonun ekranı kırıp uyudumSen kiyamazsin ki bizim gibi değilsin akilli adamsin puaha
Akıl mı kaldı gece mat kod aldı diamond diye oyun varya en boktan olan inanılmsz şekilde 3k verdi az devam edeyim dedim 21k oldu 25 olsun çekeyim dedim telefonun ekranı kırıp uyudumSen kiyamazsin ki bizim gibi değilsin akilli adamsin puaha
Ben uyuyunca oyna sen param yok deme lütfen demin 700k parayi ne yapayım diye danıştin bana puahaNBA için 6.50 oranlı imza kuponum hazır ama bilin bakalım neden oynamayacagim
Hayır oynamayacagim çünkü gelmezBen uyuyunca oyna sen param yok deme lütfen demin 700k parayi ne yapayım diye danıştin bana puaha
Sen ole bir hata yapmazsin la haytta inanmamAkıl mı kaldı gece mat kod aldı diamond diye oyun varya en boktan olan inanılmsz şekilde 3k verdi az devam edeyim dedim 21k oldu 25 olsun çekeyim dedim telefonun ekranı kırıp uyudum![]()
Gelecek kupon yap o zamanHayır oynamayacagim çünkü gelmez
Vallahı yaptım hala aklım almıyorSen ole bir hata yapmazsin la haytta inanmam
İmza kuponumu asla değiştirmem. Sen hiç imzasını degistireni gördün muGelecek kupon yap o zaman
Bu forumda duz miktar manyağı benim bu şekilde yüzlerce kez sifirladim kendimi neyine yetmiyordu 20k keske çekseydinVallahı yaptım hala aklım almıyor
Apom yapmaz diyemem ama yapar. Son zamanlarda raydan çıktı .Sen ole bir hata yapmazsin la haytta inanmam
Ben valla askerden önce farklı imza atardım askere gidince degistirdim imzami puahİmza kuponumu asla değiştirmem. Sen hiç imzasını degistireni gördün mu
3 5 olsun dedik 5 10 dedik en son 21k olmuş 25 olsun dedik gitti muhtemelen 25 olsa 30 neden olmsın diyip batıracaktımBu forumda duz miktar manyağı benim bu şekilde yüzlerce kez sifirladim kendimi neyine yetmiyordu 20k keske çekseydin
İnsan askerden sonra erkek olur zaten, doğru olanı yapmissinBen valla askerden önce farklı imza atardım askere gidince degistirdim imzami puah
Tsk ederim senden iltifat duyunca elim ayağım titriyor puahaİnsan askerden sonra erkek olur zaten, doğru olanı yapmissin
Wow olurmu dost şaşırtıcı olsun dedimBeyler rica ediyorum bana üzüntü emojisi atmayın tepkime puanı olmuyor ya kahkaha yada beğeni atin lutfen puaha
Bide slot oynarkenTsk ederim senden iltifat duyunca elim ayağım titriyor puaha
Oda olmuyor kızgın da olmuyor tek hedefim eniste yi geçmek te o nasil olacak bilmiyorum da enistte dedim de 10 gündür yok ortaklikta parayi mi buldu ne yaptı adamWow olurmu dost şaşırtıcı olsun dedim
O zmn kazanmamışsin dost@gangplank çekiliş kazandım fakat sana mesaj atılmıyor nasıl ulaşabilirim
Acar birazdan dost az bekle@gangplank çekiliş kazandım fakat sana mesaj atılmıyor nasıl ulaşabilirim