- 66,387
- 32,184
- 113
Bas Hapoel barem 171
Hal hatır sormadın kardeşim sürekli vurucam yüzüneDüşene vururlar tabi aw bi dahakine 1 haftaya yayıp yiyeyim en iyisi
Artik böyle@Mrlbra ne oldu her mesaja üzüntü atıyorsun hayrola puaha
Bende 😀Hal hatır sormadın kardeşim sürekli vurucam yüzüne
Üzüntüye tepkime puani gelmiyor atam yapma lütfen pauhaArtik böyle
Sen konuşma ErhanOnun sadece 19 gündür 25 turk lirası var oyuncu bahsi felan anlamaz o puaha
Tepkime puanı üzüntümden önemliÜzüntüye tepkime puani gelmiyor atam yapma lütfen pauha
Sormasam sende sormazdin kanka başka zaman sormusum demek ki sende soruyon halaHal hatır sormadın kardeşim sürekli vurucam yüzüne
Üzüntüye tepkime puani gelmiyor atam yapma lütfen pauha
Bu ikasi arada kontrol et yatirim var cekilis felan çıkarsa haber et puahaSen konuşma Erhan
Yok anlıyorum da şimdi paylaşmayım kıskananlar olur falan . 25 tl bu boru awOnun sadece 19 gündür 25 turk lirası var oyuncu bahsi felan anlamaz o puaha
Cok üzülme ama seni bu şekilde görmeye dayanamıyorum icim yanıyor puaahTepkime puanı üzüntümden önemli
Aman diyim ben kiskanirim puahaYok anlıyorum da şimdi paylaşmayım kıskananlar olur falan . 25 tl bu boru aw
Olur aw postan miyim ben senin komutanmi sandın kendini erhan21B
Bu ikasi arada kontrol et yatirim var cekilis felan çıkarsa haber et puaha
Takılıyorum la sen şanslı adamsın vurursun yineSormasam sende sormazdin kanka başka zaman sormusum demek ki sende soruyon hala
Cok üzülme ama seni bu şekilde görmeye dayanamıyorum icim yanıyor puaah
Özür dilerimOlur aw postan miyim ben senin komutanmi sandın kendini erhan21
Utanma la paylaş dalga gecmicezYok anlıyorum da şimdi paylaşmayım kıskananlar olur falan . 25 tl bu boru aw
Adamsın kardeşim vurursam vurdurururumTakılıyorum la sen şanslı adamsın vurursun yine
Abi deÖzür dilerim