Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,320
27,723
113
Söyleme kimseye gözleriyle yerler dost boşver unut gitsin unut gitsin de kafaya takma de birşey olmaz de
Yok la şaka yapıyorum ya ben işlerimi halletmişim burda gerekeni de yaptığımı düşünüyorum toplamda eşe dosta 30-35 k para attım vicdanım rahat hala daha laf yapan varsa ne diyeyim

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,689
6,264
113
Yok la şaka yapıyorum ya ben işlerimi halletmişim burda gerekeni de yaptığımı düşünüyorum toplamda eşe dosta 30-35 k para attım vicdanım rahat hala daha laf yapan varsa ne diyeyim
Allah var dost güzel dağıtım yaptın herkesede yetişmeye çalıştın umarım kat kat fazlası geri döner

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,144
2,437
113
Jalen Johnson 2 üçlük dedik maçın 7. Dakikasında ilk şutta isabet buldu öyle bitirdi sağolsun tekten yatttık

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,575
36,987
113
Phila maçı uzadı 45 dk oynadı herif 4 rib 4 ast yapabildi. Diğer 2 maç çok rahat gelmişti. Rezalet ya kaç maçtır hayvan gibi ribaund asist yapan adam ben bekleyince yapmıyor
Sende de hiç sans yok la dediğim adam her mac 4 5 tane trip sokardı galiba sen bu aralar ne oynasan gelmicek gecmis olsun

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,575
36,987
113
Ulan gece uykusu ne kadar güzelmiş 2de yatip 7 de uyandık uykumu almışım bile puaha