- 19,088
- 13,958
- 113
Soğuk su ile abdest alınca uykum kaçtı gaddarim şöyle takılıp iki güleceğim, konu arıyorum da yok. Forum günden güne ruhsuz hale geliyor iyice.Yatın gece oldu
Soğuk su ile abdest alınca uykum kaçtı gaddarim şöyle takılıp iki güleceğim, konu arıyorum da yok. Forum günden güne ruhsuz hale geliyor iyice.Yatın gece oldu
bendeDardayım yalanım yok baskın yedim dün gece dün geceee
Dardayım yalanım yok baskın yedim dün gece dün geceee
Az önce tiktokta kaas programını gördüm Kadıköy boğazını getirmişler bide Ahmet diye bir çocuk var izledim çok sardı Gül gül öldümSoğuk su ile abdest alınca uykum kaçtı gaddarim şöyle takılıp iki güleceğim, konu arıyorum da yok. Forum günden güne ruhsuz hale geliyor iyice.
Bi bakayım ona gaddarim.Az önce tiktokta kaas programını gördüm Kadıköy boğazını getirmişler bide Ahmet diye bir çocuk var izledim çok sardı Gül gül öldüm
Batma durumunda atlanır tutunulmaz.👍😂Sıkı,, tutunun. batıyoruz..
Torent maçı noldu 1.5 üst olursa 3k alacamAz önce tiktokta kaas programını gördüm Kadıköy boğazını getirmişler bide Ahmet diye bir çocuk var izledim çok sardı Gül gül öldüm
hiçbir şeyin tadı tuzu yokAz önce tiktokta kaas programını gördüm Kadıköy boğazını getirmişler bide Ahmet diye bir çocuk var izledim çok sardı Gül gül öldüm
Kadroya bak. İçerisi PTT 1.ligi
Ulan Ahmet helal olsun cemsini banlattinTorent maçı noldu 1.5 üst olursa 3k alacam
Biri raporlamış ben engelledim görmemiştim bileUlan Ahmet helal olsun cemsini banlattin
Utah ta mamukasvili 2 üçlük atar
Charlotte yener
Bi bakayım ona gaddarim.
Barnes 10 rib alır 2.04
Oyuncu bahsi ver kanka takıma girmeyekCharlotte yener
Maç ver yazdın aqOyuncu bahsi ver kanka takıma girmeyek
Açmamışlar onu kankaUtah ta mamukasvili 2 üçlük atar