- 31,396
- 29,044
- 113
Çay boğazımda kaldı @ferdikadıoğluFerdi kadin yurdunda siginmaci olarak kalıyormuş 1 haftadır
Çay boğazımda kaldı @ferdikadıoğluFerdi kadin yurdunda siginmaci olarak kalıyormuş 1 haftadır
Şaka tabiŞaka dimi dost
Şu şekil hayal ettimFerdi kadin yurdunda siginmaci olarak kalıyormuş 1 haftadır
İlla etiket atmam gerekiyorsa atarım @Mrlbra @butragueno @egehandro @tekalali6767 @HayrooŞaka bı tarafa hayat mamat meselesi için bana 2 k borç verecek bı yiğit arıyorum
Ebende yanımda böyle olacağını bilsem çıkarmazdim ordan diyorFerdi kadin yurdunda siginmaci olarak kalıyormuş 1 haftadır
Varsa alışveriş yaptığın adamlara sor bence çünkü diğerleri olsa bile yok der tahminimceŞaka bı tarafa hayat mamat meselesi için bana 2 k borç verecek bı yiğit arıyorum
Tamda onlara sordumVarsa alışveriş yaptığın adamlara sor bence çünkü diğerleri olsa bile yok der tahminimce
YakışmadıEbende yanımda böyle olacağını bilsem çıkarmazdim ordan diyor
Umarım çıkar birilerinden dostumTamda onlara sordum
İnşallah hocamUmarım çıkar birilerinden dostum
Z raporu verdik hayroyla vermeyenler versin dost
Ne diyorsun lan Polonyaya getirttirme beniYakışmadı
@Barrios butra z raporuŞans olsa 2 gunde yapilacak para da iste bak dun 300 liramiz vardi sallayip uyuduk yine tekEkli dosyayı görüntüle 763011
Puahahaha özgür bey 2 gündür z raporu almıyorum benZ raporu verdik hayroyla vermeyenler versin dost
Henüz değil ama her an
Ya bı kalk git babacım ya ne konuşuyorsun 🤣Puahahaha özgür bey 2 gündür z raporu almıyorum ben
Vallahi de billahi de biz senden razıyızHenüz değil ama her an