- 36,931
- 37,101
- 113
Ula en güvensiz havaleydi haniHavale
en güvenilir çekim yöntemi oldu artık muhaha
Ula en güvensiz havaleydi haniHavale
Diğer sitelere olan yatırım tıtarlarını attım göt olduHalkla ilişkiler kısmında patladım ak
İnsan kaynaklarıda var mı bunlarda
milyonda bir kazanırsam ben havale ile alıyorum kazancımı ondan sonra hemen çekiyorum ne olur ne olmaz diyeUla en güvensiz havaleydi hani
Hükümet çökermilyonda bir kazanırsam ben havale ile alıyorum kazancımı ondan sonra hemen çekiyorum ne olur ne olmaz diyedevlet bu gelir benim hesabada çökebilir
![]()
düzelltim hocamHükümet çöker
56 ama 60 değilyaş 60 a dayanmış ve çok ağır patolojik kumar hastasısın ve bu hiç hoş değil.
,yaş 60 a dayanmış ve çok ağır patolojik kumar hastasısın ve bu hiç hoş değil.
Kendinden bahsetmiş zaten heralde,
sen değilmisin sanki yanlıs anlamada burada deneme bonusu kovalayan milletiz. kumar üstüne kurulu bir foruma üye oluyoruz. sende bende kumar bagımlısıyız.
kendimden bahsettim dostum,
sen değilmisin sanki yanlıs anlamada burada deneme bonusu kovalayan milletiz. kumar üstüne kurulu bir foruma üye oluyoruz. sende bende kumar bagımlısıyız.
galiba ben alakasız şekilde konuya atlamış olabilirimKendinden bahsetmiş zaten heralde
kusura bakma ben alakasız şekilde atladım konuya cidden özür dilerimkendimden bahsettim dostum
İyi cumalarHayırlı cumalar
EvetPayco hesabiniz kitlenmistir diyor bu kapanmis demek mi la
Benimde dün kapandı superbete yatrim yaptım 1 k sabah girim dedim kapanmidPayco hesabiniz kitlenmistir diyor bu kapanmis demek mi la
Arayin diyor bisey degisir mi la
Degilmis ne salliyon puahab sifre degis gir diyor puahha
Eskiden di o 😅😅 papara payfix bunlar aldı havalenin riskiniUla en güvensiz havaleydi hani